Pavel sin helhetlige behandling

Nyt ekspertisen til fysioterapeut og muskelterapeut. Sikre deg timer nå. Hverdager kl. 07.30-15.30 https://mentora.bestille.no/OnCust2/#!/

Presentasjon av S Pavel Baciu som jobber med en spesiell dyp muskelterapi med som går rett til årsaken, korrigerer kroppsholdningen, slapper av i spent muskulatur og trener svake muskler, fra topp til tå:

Pavel sjekker og korrigerer kroppsholdningen, lærer kunden hvordan de skal bruke kroppen på en riktig måte. Pavel kan veilede med anbefaling med kosthold, enten det er opp i vekt med styrke trening eller å gå ned i vekt. Pavel er også Coach og han liker å motivere klientene, finne ut hva som skjedde med kroppen, og utforske hvorfor kroppen er belastet med plager. På den spirituelle siden jobber Pavel med healing (reiki energien), samt jobber med fasting og dypt i det emosjonelle aspektene for å se bevisst de emosjonelle problemer!

En kort beskrivelse av det spesielle med Pavel sitt arbeid er hans helhetlige tilnærming der han jobber med tanker, muskler og det emosjonelle som ett, da alt i kropp og sinn henger sammen. Vi har et konsept i vår klinikk som passer Pavel og som han vil videreutvikle til å bli noe helt enestående som ingen i Norge kan tilby. ☝️ Vi gleder oss veldig til vi får Pavel inn på klinikken, og kan garantere fornøyde kundeopplevelser?

Pavel har jobbet som fysioterapeut i 18 år med erfaring i forskjellige land i Europa, Romania Portugalia, Italia, Tyskland og i Norge i de siste 4 årene på egen hånd med egen klinikk? Som terapeut har og tar jeg fullt ansvar på hva jeg gjør og hva jeg anbefaler. Jeg har prøvd forskjellige produkter og jeg vet med sikkerhet hva som fungerer, og hva som bare tuller☝️ Pavel tar jobben sin på alvor. Han elsker hva han gjør, og han utdanner og kurser seg stadig, da han er nysgjerrig, har et åpent sinn og liker å lære nytt fagstoff og holde seg oppdatert hele tiden?

Velkommen til bestilling hos vår nye kollega og samarbeidspartner. Fra oktober kan du bestille dyptgående massasje, hodemassasje og muskelterapi fra en dedikert, helhetlig og populær behandler. Her er litt om behandlingene: ?Hodemassasje – Mer enn bare en massasje!? Hodemassasjen hjelper mot søvnløshet, ørelyd, øresus (tinnitus), lindrer spenninger i hode og ansiktmusklene, mental trøtthet, angsttilstander, revitaliserer synet og forbedrer konsentrasjon. Forbedrer sirkulasjon og lymfedrenasje av blod fra hodet og hodebunnen. Forbedrer mobilitet og muskeltone i område av hode, nakke og skuldre. Hodemassasje har i moderne tid leget en rekke lidelser, smerter og plager, fungerer meget bra ved stress, muskelspenninger og muskelsmerter, nakkespenninger og ved pusteproblemer. Det passer utmerket for stressede personer som trenger ro i kropp og tanker. Hodemassasje er også til hjelp for deg som trenger full avslapning, fokus til å tenke klarere, indre ro! Virkelig en antistressbehandling! Lette bihuleproblemer! Mindre tanker i hodet! Dyptgående Terapeutisk Massasje ✔

Full kropp massasje forebygger stivhet og smerter, og gir økt velvære og energi. Hvilke effekter har behandlingen? Den forbedrer rehabiliteringen etter en treningsøkt, massasje er en godt dokumentert behandlingsteknikk og har blant annet følgende effekter: ♦️Stressreduksjon ♦️Bedre søvnkvalitet ♦️Økt blodsirkulasjon ♦️Forbedret restitusjon ♦️Løser opp spenninger i muskulatur ♦️Demper angst og uro ♦️Øker konsentrasjon ♦️Gir velvære Gjør godt både for kropp og for sjel, en avstressende behandling! De kundene som ønsker å si noen ord om behandlingen eller effekten er velkommen til å gjøre dette. Ser frem til å kunne myke deg opp, sånn at du kan leke deg gjennom tiden vi har i vente! ✔ Muskelterapi & Rehabilitering! ✔ ✔ Hodemassasje – Mer enn bare en massasje!✔ ✔ Dyptgående Terapeutisk Massasje! ✔ ✔ Kroppsholding ✔ ✔ Gjør godt både for kropp og for sjel.✔ -Konsultasjon er alltid inkludert i prisen! -Riktig behandling virker raskt, meste kroniske plager skal avta etter 3-6 behandlinger. De kundene som ønsker å si noen ord om behandlingen eller effekten er velkommen til å gjøre dette. ?