Ronny Hansen

Ronny Hansen har spesialisert seg på prosessene i det ubevisste sinnet (som styrer det meste av oss) og hvordan disse kan hjelpe mennesker til en bedre hverdag, på mange ulike områder. Han har bl.a. hjulpet Olympiske vinnere, politikere, kjendiser, lokale idrettstalenter – ja, stort mennesker fra alle samfunnslag og profesjoner.  Han benytter også sin kunnskap om det ubevisste sinnet til å hjelpe folk å nå de målene de setter seg m.m. Til daglig driver han klinikken Medicor, som er tilknyttet Bergen Helhetsklinikk. Det kommer pasienter fra hele landet for å bli behandlet av ham.

Arbeidet hans innenfor dette området har resultert i at han regnes som landets fremste ekspert på hvordan man skal bli røykfri/snusfri  – og i januar 2012 ble boken hans Røykfri Nå! utgitt av CappelenDamm.

​Han har jobbet mer de 14 siste årene i Norge enn noen andre, med å hjelpe røykere/snusere til å oppnå sin frihet. Metoden han bruker er utviklet over denne perioden, og brukes i dag av mange terapeuter, både i inn -og utland.

Ronny Hansen har en behagelig natur, som gjør at det er lett å samarbeide om felles mål. Terapi-formene han bruker (hypnoterapi og EFT) gir ofte raske resultater. Det vil si at du vil ikke oppleve lange terapiforløp (som ofte er tilfelle med samtalebasert terapi).

 

Ronny Hansen