Her er våre kompetente og dedikerte, nøye utvalgte, behandlere og terapeuter

Velkommen til oss i Bergen Helhetsklinikk i Strandkaien 16

Bergen Helhetsklinikk er en klinikk som ekspanderer og har ledig kapasitet for større oppdrag innen formidling, workshops, kurs og seminarer. Vi har flere ferdige opplegg å tilby, eller vi kan tilby skreddersydde opplegg for å få bedre arbeidsmiljø, lavere sykefravær, bedre samarbeid, bedre kommunikasjon og kontakt, mer motivasjon og eierskap til prosjekter og sterkere relasjonsarbeid. Vi kan arrangere alt for dere, eller være et innslag og vi kan også komme til faste veiledninger og prosessarbeider. Bedrifter og organisasjoner kan gjøre bestillinger der de beskriver sin intensjon, eller vi kan foreslå tema, psykoedukasjon og opplegg etter en uforpliktende samtale om situasjonen. Kanskje trenger dere å høre noe nytt på en fagdag, et pauseinnslag eller dere vil ha et opphold på Skjelbreid Poirée Konferansesenter.

Vårt team består av:

Lege i funksjonell medisin, sykepleiere (diabetessykepleier), psykoterapeuter som gestaltterapeuter, hypnoterapeuter og kognitive terapeuter, biopat, helsecoacher, mental trener, kommunikasjonstrener, veiledere og til sammen har vi et helehtlig syn på mennesket som en enestående levende organisme som innehar selvhelbredende systemer, unike egenskaper og potensiale for vekst og utvikling.

Vi møter kundene på en vennlig og respektfull måte der vi er opptatt av å skape en god og trygg relasjon.

Følg oss gjerne på sosiale medier: Facebook og Instagram

Og kontakt oss via kontaktskjema nederst på siden eller på mail: hei@bergenhelhetsklinikk.no eller telefon 948 55 596.

Harald Slaatrem

Harald Slaatrem er vår erfarne gestalt psykoterapeut og relasjonsekspert med tap og sorg som spesialfelt.  Videre er han en eminent parterapeut som løser floker på 90 minutter sammen med kollega Linda. Harald er erfaren innen organisasjonsutvikling og gruppers vekst. Ta kontakt for tilbud til din bedrift, ledergruppe eller bestill din indivbiduelle time eller parterapitime direkte her online.

Geir Tangen

Sliter du med utfordringer innen bl.a. stress, selvfølelse, motivasjon, fobier, angst, traume, psykosomatiske plager (kroppslige plager grunnet mental tilstand)?

Geir Tangen tar nå imot flere klienter for behandling innen hypnoseterapi, samtaleterapi og coaching – online / tlf.

 

Geir Tangen er kjent fra sine fascinerende og imponerende show med mentalisme og hypnose, og har blant annet vært med på Norske Talenter og NRK P3. Geir er også en erfaren programleder og konferansier, og kombinerer gjerne dette med innslag av både mentalisme og humor hvor publikum er integrert.

Fysioterapeut og muskelterapeut Pavel Baciu

Velkommen til timer med Pavel Baciu. Normal arbeidstid er hverdager fra kl. 07.30-15.30, samt på forespørsel.

S Pavel Baciu jobber med en spesiell, dyp muskelterapi som går rett til årsaken, korrigerer kroppsholdningen, slapper av i spent muskulatur og trener svake muskler, fra topp til tå. Han sjekker og korrigerer kroppsholdningen, lærer kunden hvordan de skal bruke kroppen på en riktig måte. Han kan veilede med anbefaling med kosthold, enten det er opp i vekt med styrke trening eller å gå ned i vekt. Pavel er også Coach og han liker å motivere klientene, finne ut hva som skjedde med kroppen, og utforske hvorfor kroppen er belastet med plager.

På den spirituelle siden jobber Pavel med healing (reiki energien), samt jobber med fasting og dypt i det emosjonelle aspektene for å se bevisst de emosjonelle problemer! En kort beskrivelse av det spesielle med Pavel sitt arbeid er hans helhetlige tilnærming der han jobber med tanker, muskler og det emosjonelle som ett, da alt i kropp og sinn henger sammen. Vi har et konsept i vår klinikk som passer Pavel og som han vil videreutvikle til å bli noe helt enestående som ingen i Norge kan tilby. ☝️ Vi gleder oss veldig til vi får Pavel inn på klinikken, og kan garantere fornøyde kundeopplevelser🙏 Pavel har jobbet som fysioterapeut i 18 år med erfaring i forskjellige land i Europa, Romania Portugalia, Italia, Tyskland og i Norge i de siste 4 årene på egen hånd med egen klinikk🙏

Som terapeut har og tar jeg fullt ansvar på hva jeg gjør og hva jeg anbefaler. Jeg har prøvd forskjellige produkter og jeg vet med sikkerhet hva som fungerer, og hva som bare tuller☝️ Pavel tar jobben sin på alvor. Han elsker hva han gjør, og han utdanner og kurser seg stadig, da han er nysgjerrig, har et åpent sinn og liker å lære nytt fagstoff og holde seg oppdatert hele tiden🙏 Velkommen til bestilling hos vår nye kollega og samarbeidspartner.

Fra oktober kan du bestille dyptgående massasje, hodemassasje og muskelterapi fra en dedikert, helhetlig og populær behandler. Her er litt om behandlingene: 🙏

Hodemassasje – Mer enn bare en massasje!🙏 Hodemassasjen hjelper mot søvnløshet, ørelyd, øresus (tinnitus), lindrer spenninger i hode og ansiktmusklene, mental trøtthet, angsttilstander, revitaliserer synet og forbedrer konsentrasjon. Forbedrer sirkulasjon og lymfedrenasje av blod fra hodet og hodebunnen. Forbedrer mobilitet og muskeltone i område av hode, nakke og skuldre. Hodemassasje har i moderne tid leget en rekke lidelser, smerter og plager, fungerer meget bra ved stress, muskelspenninger og muskelsmerter, nakkespenninger og ved pusteproblemer. Det passer utmerket for stressede personer som trenger ro i kropp og tanker. Hodemassasje er også til hjelp for deg som trenger full avslapning, fokus til å tenke klarere, indre ro! Virkelig en antistressbehandling! Lette bihuleproblemer! Mindre tanker i hodet!

Dyptgående Terapeutisk Massasje ✔ Full kropp massasje forebygger stivhet og smerter, og gir økt velvære og energi. Hvilke effekter har behandlingen? Den forbedrer rehabiliteringen etter en treningsøkt, massasje er en godt dokumentert behandlingsteknikk og har blant annet følgende effekter: ♦️Stressreduksjon ♦️Bedre søvnkvalitet ♦️Økt blodsirkulasjon ♦️Forbedret restitusjon ♦️Løser opp spenninger i muskulatur ♦️Demper angst og uro ♦️Øker konsentrasjon ♦️Gir velvære Gjør godt både for kropp og for sjel, en avstressende behandling! De kundene som ønsker å si noen ord om behandlingen eller effekten er velkommen til å gjøre dette. Ser frem til å kunne myke deg opp, sånn at du kan leke deg gjennom tiden vi har i vente! ✔

Muskelterapi & Rehabilitering! ✔ ✔ Hodemassasje – Mer enn bare en massasje!✔ ✔ Dyptgående Terapeutisk Massasje! ✔ ✔ Kroppsholding ✔ ✔ Gjør godt både for kropp og for sjel.✔ -Konsultasjon er alltid inkludert i prisen! -Riktig behandling virker raskt, meste kroniske plager skal avta etter 3-6 behandlinger. De kundene som ønsker å si noen ord om behandlingen eller effekten er velkommen til å gjøre dette. 🙏

Joanna Pres

Joanna er vår helhetsterapeut som utfører muskel terapi, massasje og colon hydroterapi. Hennes fysioterapiutdannelse og erfaring er viktig i hennes behandlinger. Joanna tilbyr terapier som dyp vevmassasje med trigger punkter, myofascial release (FDM), kopping og lymfedrenasje. Hun vil også følge sine klienter opp med anbefalinger og øvelser for å forbedre deres daglige vaner og livskvalitet.

Joanna is our helhetsterapeut performing muskel terapi, massages and colon hydrotherapi. Her physioterapy education and experience is vital in her treatments. Joanna is offering therapies like Deep Tissue massage with Trigger Points, Fascia release (FDM), cupping, lymphatic drainage. She will also follow you up with recommendations and exercises to improve your daily habits.

Ledig plass for behandler

Ta kontakt om du ønsker å være med i vårt team.

Veronica Solberg

Veronica er sykepleier og utfører colon hydroterapi, forsamtaler og oppfølging rundt avdeling Colon sine fagområder som er mage, fordøyelse, tarmhelse, kosthold og livsstil. Veronica tar også diverse matvaretester, og hjelper deg med bestilling av spesialrens og produkter du trenger.

Hun utfører også enkelte behandlinger på avdeling Diva, blant annet farge av bryn, vipper m.m. Du treffer henne også i resepsjonen. Veronica er en svært dyktig, empatisk og profesjonell behandler, der du er i trygge hender. Hun er rolig og våre kunder får tillit og gir henne de beste tilbakemeldinger.

Foreningen Akademi for Relasjonskompetanse, Helse og Livskvalitet

Teamet vårt har stiftet en ideell forening, og denne rommer musikk, kunst, naturelskere som har ressurser, kapasitet og mål om å skape bedre liv, relasjoner og folkehelse.

Ta kontakt om du vil være med i en av våre grupper.

Thore Helland

Thore Helland er en av få energimastere som også er helhetsterapeutisk og funksjonell i sin yrkesutøvelse.  Hjelper deg å løse opp i psykiske belastninger, slik at man får tilbake gleden som ligger gjemt bak belastningene.

Thore Helland er helhetlig behandler innenfor kropp, sinn og sjel, og er kjennetegnet som energimaster som kan styre energiflyten i den levende, menneskelige organisme. Dette har alt å si for energisystem, immunforsvar og  det helhetlige støttesystemet.

Disse belastningene lager stram muskelatur rundt i kroppen som hemmer for energi flyt og som i tillegg kan lage fysisk smerte. Med å løse opp i de psykiske belastningene vil musklene gi slipp på spenninger slik at energien vil flyte fritt igjen og smertene i muskler og organene vil forsvinne.

Som en del av Totalpakken er behandling hos Thore en selvfølgelighet.

Er du vår nye colon hydroterapeut?

Er du interessert i å lære om colon hydroterapi? Vi søker deg med helsefaglig utdanning med eget firma for utførelse av colon hydroterapi.

Anne Støa

Anne Støa er en av to helhetsterapeuter ved Bergen Helhetsklinikk As. Anne har en solid verktøykasse med teknikker, metoder og kompetanse innen fuinksjonell medisin og hun har offentlig godkjent helseutdanning.  Anne hjelper kunder med plager i muskler og ledd gjennom ulike behandlingsformer som feks Lock-foot, Kranio-sakral, Kinesiologi, Kopping og Access bars. Hun er behjelpelig med å finne ut hvilken behandlingsform som passer best for akkurat dine plager.
Anne bruker muskeltesting  for å finne ubalanser i kroppen, og hun er rolig, trygg og profesjonell, og får alle kundene til å føle seg godt  ivaretatt.  Anne tilbyr også colon hydroterapi / tarmskylling når god tarmhelse må til for å oppnå balanse i kroppen.

Julie Øverland Nordskog

Julie Øverland Nordskog jobber som resepsjonist, rengjøringsmedarbeider og tar imot kunder som skal ha Aqua massasje. Hun studerer kulturvitenskap og tar gjerne en prat om du treffer henne i resepsjonen.  Du møter henne tirsdag og fredag ettermiddag og kveld, samt noen lørdager.  Dersom det er noe du lurer på kan hun lett videreformidle beskjeder til den det gjelder.