Om du ønsker at vi skal kontakte deg, fyll ut skjemaet nedenfor. Vi gleder oss til å snakke med deg!

VI SØKER ETTER NYE KOLLEGAER

Søk jobb hos Bergen Helhetsklinikk

Bergen Helhetsklinikk er en klinikk i stadig vekst, og dermed også ute etter nye, dyktige og selvstendige kollegaer til alle våre avdelinger.
Vi ser etter:

• Sykepleiere
• Helhetsterapeut
• Alternative behandlere innen våre fag
• Psykoterapeuter
• Gestaltterapeuter
• Hypnoterapeuter
• Coacher

Send din søknad til Linda Nordskog
Mail: linda@mentora.no
Tlf: 40404707

Linda Nordskog

Psykoterapeut, coach, mental trener og veileder. Spesialisert i gestaltterapi og terapeutisk hypnose. Tilbyr kommunikasjonstrening og mental trening, samt kurs og foredrag på bestilling og forespørsel.

Carin Brandsrud

Utdannet gestaltterapeut MNGF og er svært engasjert i gestalt. Hun har lang erfaring med arbeid innen rus og avhengighet, herunder spiseforstyrrelser, vold, traumer og overgrep.

Tore Engesæter

Tore har gjennom arbeid med psykisk helse og rusbehandling mer enn 18 års erfaring med mennekser i utfordrende, sårbare og krevende livssituasjoner. Han har mange års erfaring som gruppeterapeut og miljøterapeut i terapeutisk samfunn.. Tore har bred erfaring i å arbeide med ulike psykiske problemstillinger; angst, depresjon, psykose, traumearbeid, kropp og seksualitet, utfordring i relasjoner, overgrep, skam, sinne, selvbilde, aggresjon og vold.

Veronica Solberg

Veronica er sykepleier og utfører colon hydroterapi, forsamtaler og oppfølging rundt avdeling Colon sine fagområder som er mage, fordøyelse, tarmhelse, kosthold og livsstil. Hun utfører også enkelte behandlinger på avdeling Diva, blant annet farge av bryn, vipper m.m. Du treffer henne også i resepsjonen. Veronica er en svært dyktig, empatisk og profesjonell behandler, der du er i trygge hender. Hun er rolig og våre kunder får tillit og gir henne de beste tilbakemeldinger.

Linda Andresen
Linda Andresen er utdannet Spa- terapeut og Hjelpepleier, og har mange velvære kurs og alternative kurs.
Behandlingene hennes er: Aroma – Spa – Massasje, og  Ayurvedisk indisk kraniemassasje.
Linda tilbyr også en rekke massasjer som klassisk massasje, avslapningsmassasje og terapeutisk massasje.
Hennes fokus er å gi klientene et friminutt fra hverdagen, hvor egenpleie er prioritert. Alle får tilpasset behandling ut i fra sine behov.
Hilde Sæbø

Hilde er utdannet naturmedisinsk aromaterapeut, og utfører de fleste massasje behandlinger.  Hun brenner for faget sitt, og har en rekke kurs innen alternative, holistiske og velvære kurs, og hun utfører hovedsakelig behandlinger fra sin utdannelse i naturmedisinsk aromaterapi. Hilde utfører aromaterapi massasje med baseolje eller eteriske oljer, samt klassisk massasje og avslapningsmassasje m.m.

Tove Riise Grastveit

Tove er autorisert sykepleier, diabetessykepleier og biopat/naturterapeut. Hun har erfaring som sykepleier fra både helseforetak (sykehus) og kommunale helsetjenester.

Charlene Vosser

Charlene har vært lidenskaplig interessert i massasje, skjønnhet og velvære så lenge hun kan huske. Etter utdannelsen har hun jobbet over 7 år i faget, og er veldig opptatt av å yte sitt aller beste for at passientene skal få det best mulig. Hun ønsker at du skal få følelsen av å bli en ny person etter behandlingen.

Therese Seim

Therese jobber i resepsjonen i praksis, og hjelper deg med timebestilling og betaling. Hun tilbyr deg også noe varmt å drikke. Velkommen til en hyggelig prat!

Julie Øverland Nordskog

Julie Øverland Nordskog jobber som resepsjonist ved siden av skolen. Du møter henne annenhver fredag og noen lørdager. Det hender også hun har bakvakt på klinikktelefonen. Dersom det er noe du lurer på kan hun lett videreformidle beskjeder til den det gjelder.

Rune Lie

Rune Lie er medeier i SåBra AS, og er økonomiansvarlig og styreleder i selskapet. Han har god kjennskap til stress og mageplager, og hvordan våre behandlinger og produkter kan skape balanse, helse og vekst.

Bergen Helhetsklinikk ønsker alltid å gi tilrettelagt, skreddertilpasset og helhetlig massasjebehandlinger, og siden vi ønsker å gi en totalopplevelse over tid ønsker vi at du tar behandlinger hos flere behandlere da virkningen av hver enkelt unike og helt spesielle behandler til sammen gir deg en opplevelse du ikke har opplevd før. Våre spesialutdannede terapeuter har ulike utdanninger og fokus, og er skolert i klinikkens helhetlige og tverrfaglige ideologi, der samtlige tilpasser hver behandling, ved hjelp av for eksempel oljer, aromaer og massasje teknikker for å balansere din unike «mind-body» situasjon og prosess.

Vi er samlet under samme tak, men har delt oss opp i 3 avdelinger: