Om du ønsker at vi skal kontakte deg, fyll ut skjemaet nedenfor. Vi gleder oss til å snakke med deg!

Her er våre kompetente og dedikerte, nøye utvalgte, behandlere og terapeuter

Velkommen til oss i Bergen Helhetsklinikk i Strandkaien 16

Bergen Helhetsklinikk er en klinikk som ekspanderer og har ledig kapasitet for større oppdrag innen formidling, workshops, kurs og seminarer. Vi har flere ferdige opplegg å tilby, eller vi kan tilby skreddersydde opplegg for å få bedre arbeidsmiljø, lavere sykefravær, bedre samarbeid, bedre kommunikasjon og kontakt, mer motivasjon og eierskap til prosjekter og sterkere relasjonsarbeid. Vi kan arrangere alt for dere, eller være et innslag og vi kan også komme til faste veiledninger og prosessarbeider. Bedrifter og organisasjoner kan gjøre bestillinger der de beskriver sin intensjon, eller vi kan foreslå tema, psykoedukasjon og opplegg etter en uforpliktende samtale om situasjonen. Kanskje trenger dere å høre noe nytt på en fagdag, et pauseinnslag eller dere vil ha et opphold på Skjelbreid Poirée Konferansesenter.

Vårt team består av:

Lege i funksjonell medisin, sykepleiere (diabetessykepleier), psykoterapeuter som gestaltterapeuter, hypnoterapeuter og kognitive terapeuter, biopat, helsecoacher, mental trener, kommunikasjonstrener, veiledere og til sammen har vi et helehtlig syn på mennesket som en enestående levende organisme som innehar selvhelbredende systemer, unike egenskaper og potensiale for vekst og utvikling.

Vi møter kundene på en vennlig og respektfull måte der vi er opptatt av å skape en god og trygg relasjon.

Følg oss på sosiale medier, kontakt oss via hjemmesiden eller på mail: hei@bergenhelhetsklinikk.no eller ring 948555596 for nærmere informasjon.

Marius Høye Steen

Marius Høye Steen er utdannet lege fra Universitetet i Bergen og er fra før også sykepleier utdannet ved Høgskulen på Vestlandet. Han har spissfokusert sin praksis på rehabilitering av refraksjonsfeil uten bruk av briller, linser eller operative inngrep. Han baserer programmet på Bates Metode, men med et oppdatert fokus så metoden passer inn i vår tid med belastningene øynene våre utsettes for i det moderne samfunn.

Alexander Rafto

Dr. Alexander Rafto tilbyr behandling og utredning innen funksjonell medisin. Legen har særlig fokus på stoffskifte, fordøyelse, utmattelse og hormonsystem. 

Harald Slaatrem
Inger Lise Kjeksrud

Inger Lise er godkjent Praktiserende Gestaltpsykoterapeut og tilbyr samtaleterapi individuelt, gruppe og par. Autorisert helsearbeider med over 25 års erfaring fra psykisk helse, rusbehandling og 12 trinns modellen. Inger Lise har mange års erfaring og stor interesse for eksistensielle temaer, traumearbeid og ulike avhengigheter. Hun har spisskompetanse på bl.a. sorgarbeid, snakke om alvorlig sykdom, paliasjon, ulike avhengigheter, relasjoner, kontakt og kommunikasjon.

Ole Erik Holmaas

Ole er en av Norges mest erfarne TFT-terapeuter og har siden 2003 hatt TFT-praksis i Indre Arna og Bergen sentrum. Han er også en av landets mest erfarne TFT-instruktører og har utdannet nye terapeuter siden 2006. Han overtok hovedansvaret for MUIS (Mats Uldal International School of TFT) etter Uldal sin bortgang i 2016. Ole er nå leder for NAKOTIP (Nasjonalt Kompetansesenter for Tankefeltterapi og Informasjonspsykologi) etter at MUIS og TFT-Akademiet ble slått sammen i 2019.

Eirik Hilland

Eirik Hilland MNLH jobber som hypnoterapeut og EFT utøver. Han er spesialisert i vektreduksjon og tilbyr et svært sterkt og effektivt opplegg for din suksess. Eirik benytter hypnose og EFT til en rekke problemer, tilstander og uvaner: Røykeslutt, snuskutt, vektreduksjon, sukkeravhengighet, søtsug, fobier, søvnløshet, mental trening, selvtillit, negative tanker, bekymringer, panikk, frykt m.m. Eirik er en svært trivelig og motiverende person som det er lett å snakke med, og som du kan samarbeide godt med for å få maksimalt ut av det terapeutiske arbeidet. Velkommen!

Christina Isdahl

Christina Isdahl er medeier og utdannet Hypnoterapeut og EFT utøver og tilbyr behandling for stressreduksjon / stressmestring, søvnvansker, fobier, røykeslutt / snuskutt og coachingsamtaler.  Christina tar også videreutdanning for å bli sertifisert terapeut innen Tankefeltterapi (TFT) og dermed kunne hjelpe sine klienter på best mulig måte. Christina er utdannet yogalærer innen Yin Yoga (som er en terapeutisk form for yoga) og Klassisk yoga og er vant til å jobbe med pusten og avslappingsteknikker. Christina har over 20 års erfaring innen salg og ledelse og tilbyr motivasjonssamtaler, coaching og visualiseringsteknikker for å hjelpe sine klienter og nå sine mål.

Veronica Solås
Tove Riise Grastveit

Tove er autorisert sykepleier, diabetessykepleier og biopat/naturterapeut. Hun har erfaring som sykepleier fra både helseforetak (sykehus) og kommunale helsetjenester. Tove utfører colon hydroterapi (tarmskylling) på klinikken, samt gjør en rekke allergitester. Hun utfører også massasjebehandlinger med oljer, lymfedrenasje, kopping m.m. En spesialitet er fotmassasjen, og hun tilbyr de kombinasjonene av behandlinger som passer deg ideelt. Svært dyktig og trygg som terapeut.

Tommy Kumar Glesnes

Tommy er utdannet Kostholdsveileder og Ernæringsterapeut og hjelper mennesker med å finne den friske versjonen av seg selv. Han hjelper sine pasienter med å oppnå stabilt blodsukker, få orden på fordøyelsen og veileder de med hensyn til næringsrik mat som passer den enkelte pasienten. Tommy har sin egen inspirerende historie og har selv gått ned over 50 kg med å følge de rådene han nå gir andre.  Er du klar for å finne den friske versjonen av deg selv, så er Tommy den rette for deg.

Tommy bruker også hypnoterapi mot røykslutt og snuskutt i sitt arbeid med å hjelpe pasienten til og få et bedre liv. Tommy har tidligere jobbet mye med barn med spesielle behov både i barnehage og skole og har lang erfaring med å hjelpe mennesker.

Bengt Bakke

Bengt er utdannet Kostholdsveileder TMS og NLP master coach og kombinerer kostveiledning og coaching fordi det mentale er vel så viktig som de ernæringsmessige faktorene. Ofte er det å overspise seg på søtsaker et symptom på noe underliggende! De fleste som sliter med vekten har ikke lyst til å ha det slik og alle som kommer til Bengt må skrive kontrakt med seg selv. Da er de motivert for en varig endring.

Siden 2009 har Bengt blant annet jobbet som coach på Klinikk for Alle, samarbeidet tett med flere av Norges fremste hypnoterapeuter, samt drevet egen praksis. Bengt har også 25 års erfaring fra psykiatrien og er i tillegg musikkprodusent og gir ut meditasjonsmusikk under artistnavnet Tanah.

Anne Støa
Julie Øverland Nordskog

Julie Øverland Nordskog jobber som resepsjonist, rengjøringsmedarbeider og tar imot kunder som skal ha Aqua massasje. Du møter henne tirsdag og fredag ettermiddag og kveld, samt noen lørdager.  Dersom det er noe du lurer på kan hun lett videreformidle beskjeder til den det gjelder.

Veronica Solberg

Veronica er sykepleier og utfører colon hydroterapi, forsamtaler og oppfølging rundt avdeling Colon sine fagområder som er mage, fordøyelse, tarmhelse, kosthold og livsstil. Veronica tar også diverse matvaretester, og hjelper deg med bestilling av spesialrens og produkter du trenger.

Hun utfører også enkelte behandlinger på avdeling Diva, blant annet farge av bryn, vipper m.m. Du treffer henne også i resepsjonen. Veronica er en svært dyktig, empatisk og profesjonell behandler, der du er i trygge hender. Hun er rolig og våre kunder får tillit og gir henne de beste tilbakemeldinger.

Bergen Helhetsklinikk ønsker alltid å gi tilrettelagt, skreddertilpasset og helhetlig massasjebehandlinger, og siden vi ønsker å gi en totalopplevelse over tid ønsker vi at du tar behandlinger hos flere behandlere da virkningen av hver enkelt unike og helt spesielle behandler til sammen gir deg en opplevelse du ikke har opplevd før. Våre spesialutdannede terapeuter har ulike utdanninger og fokus, og er skolert i klinikkens helhetlige og tverrfaglige ideologi, der samtlige tilpasser hver behandling, ved hjelp av for eksempel oljer, aromaer og massasje teknikker for å balansere din unike «mind-body» situasjon og prosess.

Vi er samlet under samme tak, men har delt oss opp i 3 avdelinger: