Om du ønsker at vi skal kontakte deg, fyll ut skjemaet nedenfor. Vi gleder oss til å snakke med deg!

VI SØKER ETTER NYE KOLLEGAER

Søk jobb hos Bergen Helhetsklinikk

Bergen Helhetsklinikk er en klinikk i stadig vekst, og dermed også ute etter nye, dyktige og selvstendige kollegaer til alle våre avdelinger.
Vi ser etter:

• Sykepleiere
• Helhetsterapeut
• Alternative behandlere innen våre fag
• Psykoterapeuter
• Gestaltterapeuter
• Hypnoterapeuter
• Coacher

Send din søknad til Linda Nordskog
Mail: linda@mentora.no
Tlf: 40404707

Linda Nordskog

Psykoterapeut, coach, mental trener og veileder. Spesialisert i gestaltterapi og terapeutisk hypnose. Tilbyr kommunikasjonstrening og mental trening, samt kurs og foredrag på bestilling og forespørsel.

Carin Brandsrud

Utdannet gestaltterapeut MNGF og er svært engasjert i gestalt. Hun har lang erfaring med arbeid innen rus og avhengighet, herunder spiseforstyrrelser, vold, traumer og overgrep.

Tore Engesæter

Tore har gjennom arbeid med psykisk helse og rusbehandling mer enn 18 års erfaring med mennekser i utfordrende, sårbare og krevende livssituasjoner. Han har mange års erfaring som gruppeterapeut og miljøterapeut i terapeutisk samfunn.. Tore har bred erfaring i å arbeide med ulike psykiske problemstillinger; angst, depresjon, psykose, traumearbeid, kropp og seksualitet, utfordring i relasjoner, overgrep, skam, sinne, selvbilde, aggresjon og vold.

Inger Lise Kjeksrud

Inger Lise er godkjent Praktiserende Gestaltpsykoterapeut og tilbyr samtaleterapi individuelt, gruppe og par. Autorisert helsearbeider med over 25 års erfaring fra psykisk helse, rusbehandling og 12 trinns modellen. Inger Lise har mange års erfaring og stor interesse for eksistensielle temaer, traumearbeid og ulike avhengigheter. Hun har spisskompetanse på bl.a. sorgarbeid, snakke om alvorlig sykdom, paliasjon, ulike avhengigheter, relasjoner, kontakt og kommunikasjon.

Veronica Solberg

Veronica er sykepleier og utfører colon hydroterapi, forsamtaler og oppfølging rundt avdeling Colon sine fagområder som er mage, fordøyelse, tarmhelse, kosthold og livsstil. Veronica tar også diverse matvaretester, og hjelper deg med bestilling av spesialrens og produkter du trenger.

Hun utfører også enkelte behandlinger på avdeling Diva, blant annet farge av bryn, vipper m.m. Du treffer henne også i resepsjonen. Veronica er en svært dyktig, empatisk og profesjonell behandler, der du er i trygge hender. Hun er rolig og våre kunder får tillit og gir henne de beste tilbakemeldinger.

Trude Selseng

Her kommer presentasjon av vår nye partner og kollega.

Vår nye kollega og partner

Her blir vår nye kollega og partner presentert. Vi jobber med samtaler og intervjuer i mars, for å få det mest optimale teamet i vår klinikk.

Tove Riise Grastveit

Tove er autorisert sykepleier, diabetessykepleier og biopat/naturterapeut. Hun har erfaring som sykepleier fra både helseforetak (sykehus) og kommunale helsetjenester. Tove utfører colon hydroterapi (tarmskylling) på klinikken, samt gjør en rekke allergitester. Hun utfører også massasjebehandlinger med oljer, lymfedrenasje, kopping m.m. En spesialitet er fotmassasjen, og hun tilbyr de kombinasjonene av behandlinger som passer deg ideelt. Svært dyktig og trygg som terapeut.

Charlene Vosser

Charlene har vært lidenskapelig interessert i massasje, skjønnhet og velvære så lenge hun kan huske. Etter utdannelsen har hun jobbet over 7 år i faget, og er veldig opptatt av å yte sitt aller beste for at pasientene skal få det best mulig. Hun ønsker at du skal få følelsen av å bli en ny person etter behandlingen. Du får time hos henne fra april 2019.

Therese Seim

Therese jobber i resepsjonen i praksis, og hjelper deg med timebestilling og betaling. Hun tilbyr deg også noe varmt å drikke. Velkommen til en hyggelig prat!

Julie Øverland Nordskog

Julie Øverland Nordskog jobber som resepsjonist ved siden av skolen. Du møter henne annenhver fredag og noen lørdager. Det hender også hun har bakvakt på klinikktelefonen. Dersom det er noe du lurer på kan hun lett videreformidle beskjeder til den det gjelder.

Rune Lie

Rune Lie er medeier i SåBra AS, og er økonomiansvarlig og styreleder i selskapet. Han har god kjennskap til stress og mageplager, og hvordan våre behandlinger og produkter kan skape balanse, helse og vekst. Videre drifter han SåBra Kinoservice.

Bergen Helhetsklinikk ønsker alltid å gi tilrettelagt, skreddertilpasset og helhetlig massasjebehandlinger, og siden vi ønsker å gi en totalopplevelse over tid ønsker vi at du tar behandlinger hos flere behandlere da virkningen av hver enkelt unike og helt spesielle behandler til sammen gir deg en opplevelse du ikke har opplevd før. Våre spesialutdannede terapeuter har ulike utdanninger og fokus, og er skolert i klinikkens helhetlige og tverrfaglige ideologi, der samtlige tilpasser hver behandling, ved hjelp av for eksempel oljer, aromaer og massasje teknikker for å balansere din unike «mind-body» situasjon og prosess.

Vi er samlet under samme tak, men har delt oss opp i 3 avdelinger: