Helhetskonseptet As           Colon Body Mind As          Akademi for Helse og Relasjonskompetanse AHRK

Mentale og fysiske trenere, terapeuter og behandlere som jobber sammen – naturlig, ressursorientert, prosessorientert og fullstendig

– med hele deg gjennom medisin, psykoterapi og dine iboende ressurser. Våre selskap samarbeider for å gi deg et optimalt tilbud.

Sammen bygger vi livskvalitet og helse ved å bygge bro mellom det som gir mening, bygger og gir vekst til det som er tilstanden i kropp og sinn. Alt henger sammen med alt, både det som er innenfor huden, av fysikk, kjemi og biologi, med tanker, følelser, fornemmelser og reelle fenomener, til det som er situasjonen, historien og mulighetene i livet nå.  Mennesker er mestere i historiefortellinger, og det er nyttig med oppfriskning i å skape de historiene i ditt liv som gagner deg og de andre rundt deg.

Med blant annet følgende konsepter vil du hos oss få et helt unikt, nyttig og nødvendig tilbud som ikke finnes andre steder:

Colon Body Mind med elektronisk massivt kartleggingsverktøy for helhetlig forståelse og fenomenologi.

Relasjonskompetanse og Helse gir psykosomatiske signaler etter den kvalitet som organismen rommer her og nå.

Tap kan gi vekst  vi jobber for posttraumatisk vekst uansett traume, krise eller historie.

Fysikk, kjemi, biologi som forklaringsmodell til psykosomatisk, kognitiv og funksjonelt verktøy til mental trening, emosjonell regulering og helhetlig livsmestring

Søylene kontroll, makt og frihet for optimal selvutvikling og vekst.

PURE: Pure Ungdom Relasjonskompetanse Empati. Dette er vårt kommende tiltak som forebygger, reparerer og optimaliserer.

Til bedrifter, organisasjoner og det offentlige tilbyr vi «Organisasjonsutviklende ledelse» og Organisasjonsutviklende Teamwork».  Vårt team kommer til dere, eller dere blir med på våre kurs og kan delta i mentor ordninger og gå til individuelle timer.

Linda Mentora Nordskog, Linda Opedal, Harald Slaatrem (gestalt psykoterapeuter med ekspertise innen relasjoner og endring) med team som varierer etter oppdrag,  tar oppdrag innen bl.a. formidling av kontaktteori, kommunikasjon, relasjonskompetanse og pedagogisk psykologi.

Vi tilbyr workshops, kurs og seminarer online, på din arbeidsplass eller vi arrangerer alt hos oss eller på et konferansesenter eller hotell.

Vi har flere ferdige opplegg å tilby, eller vi kan tilby skreddersydde opplegg for å få bedre arbeidsmiljø, lavere sykefravær, bedre samarbeid, bedre kommunikasjon og kontakt, mer motivasjon og eierskap til prosjekter og sterkere relasjonsarbeid. Vi kan arrangere alt for dere, eller være et innslag og vi kan også komme til faste veiledninger og prosessarbeider. Bedrifter og organisasjoner kan gjøre bestillinger der de beskriver sin intensjon, eller vi kan foreslå tema, psykoedukasjon og opplegg etter en uforpliktende samtale om situasjonen. Kanskje trenger dere å høre noe nytt på en fagdag, et pauseinnslag eller dere vil ha et opphold på et behagelig hotell eller sted i naturen der vi ordner alt.

Vi har gjennom flere år opparbeidet oss en relasjonskompetanse og en bevissthet rundt hva vi vil tilby, og vi har nå de ideelle ressurser, idyllisk beliggenhet i naturen og det beste teamet med de egenskaper som synkroniserer med vårt helhetlige konsept der vi kan tilby helseptimering, utdanning innen livsmestring, livskunst og væren.  Vi har i tillegg til det panelet vi presenterer et svært kompetent og ressurssterkt støtteteam som vi kan invitere med oss når det er nødvendig.

I vårt helhetlige konsept er det helhetlig intelligens som innebærer at vi ser hele mennesket i sitt miljø og sitt liv, og vi ser hele spekteret av hva som kan gi virkning, hjelpe, hele og støtte mennesket gjennom prosessene via frisk, syk, balanse og ubalanse. Vi har et ressursfokus og vi jobber for gode prosesser hos klienter og kursdeltagere. Vi deler kunnskap og kompetanse internt og utover med vårt team. Vi har med oss en helhetlig lege, sykepleier, psykoterapeuter,  gestaltterapeuter, hypnoterapeuter, biopat, helsecoacher, mental og fysisk trener (PT –  personlig trener), kommunikasjonstrener, veiledere, bedriftsutviklere og vi har musikere og kunstnere med i vårt team.

Til sammen har vi et helhetlig syn på mennesket som en enestående levende organisme som innehar selvhelbredende systemer, unike egenskaper og potensiale for vekst og utvikling.  Vi har til sammen en stor kunnskapsbase om alt som kan virke for å skape bedre helse og høyere livskvalitet. Dette vil vi dele gjennom et pensum vi presenterer i vår online portal.

Som kunde kan du forvente å bli møtt som ekspert på deg selv, og vi vil se dine ressurser og muligheter. Vi vil møte deg der du er, og vi kan følge deg dit du vil. Kom og bli med på gode prosesser i livet som er tiden, og gjennom tilstedeværelse i kropp, sinn og alt du er – med fokus på det som gir deg ro eller energi.

Følg oss gjerne på sosiale medier: Facebook og Instagram

https://studio.youtube.com/channel/UCXWC7J5O6Yt-pnPA1IjY7dA

Og kontakt oss via kontaktskjema nederst på siden eller på mail: hei@bergenhelhetsklinikk.no eller telefon 948 55 596.

Stig
Stig Strømme Engelsen

Stig er en sann helseekspert som lever det sunne liv med Ekte Mat konseptet sitt og sin store kunnskap og erfaring om hva mat, detox og leverrens kan gjøre.  Han er skolert i et opplegg innen muskelterapi som er svært effektivt og som gir resultater på lang sikt.  Han tilbyr: Muskelterapi, klassiskmassasje, idrettsmassasje og restitusjonsmassasje. Han kan også være din personlige trener og helse coach. Han gir veiledning innen ernæring, lever og tarmrens. Han er med på våre helhetlige arrangementer og vil bidra med kurs og veiledning.

Christine Heggøy
Christine Heggøy

Yogalærer. Personlig Helse Trener. Livsstilsveileder innen helhetlig og naturlig helse.

Harald Slaatrem

Harald Slaatrem er vår erfarne gestalt psykoterapeut og relasjonsekspert med tap og sorg som spesialfelt.  Videre er han en eminent parterapeut som løser floker på 90 minutter sammen med kollega Linda. Harald er erfaren innen organisasjonsutvikling og gruppers vekst. Ta kontakt for tilbud til din bedrift, ledergruppe eller bestill din indivbiduelle time eller parterapitime direkte her online.

Linda Opedal
Linda Opedal

Sliter du med utfordringer innen bl.a. stress, selvfølelse, motivasjon, fobier, angst, traume, psykosomatiske plager (kroppslige plager grunnet mental tilstand)?

Linda Opedal tar nå imot flere klienter for behandling innen hypnoseterapi, samtaleterapi og coaching – online / tlf. / klinikk i Florvågveien 109.

Psykoterapeut, Gestaltterapeut under utdanning, Avhengighetsterapeut, Hypnoterapeut, TFT terapeut.

Fysioterapeut og muskelterapeut Pavel Baciu

Velkommen til timer med Pavel Baciu. Normal arbeidstid er hverdager fra kl. 07.30-15.30, samt på forespørsel.

S Pavel Baciu jobber med en spesiell, dyp muskelterapi som går rett til årsaken, korrigerer kroppsholdningen, slapper av i spent muskulatur og trener svake muskler, fra topp til tå. Han sjekker og korrigerer kroppsholdningen, lærer kunden hvordan de skal bruke kroppen på en riktig måte. Han kan veilede med anbefaling med kosthold, enten det er opp i vekt med styrke trening eller å gå ned i vekt. Pavel er også Coach og han liker å motivere klientene, finne ut hva som skjedde med kroppen, og utforske hvorfor kroppen er belastet med plager.

På den spirituelle siden jobber Pavel med healing (reiki energien), samt jobber med fasting og dypt i det emosjonelle aspektene for å se bevisst de emosjonelle problemer! En kort beskrivelse av det spesielle med Pavel sitt arbeid er hans helhetlige tilnærming der han jobber med tanker, muskler og det emosjonelle som ett, da alt i kropp og sinn henger sammen. Vi har et konsept i vår klinikk som passer Pavel og som han vil videreutvikle til å bli noe helt enestående som ingen i Norge kan tilby. ☝️ Vi gleder oss veldig til vi får Pavel inn på klinikken, og kan garantere fornøyde kundeopplevelser🙏 Pavel har jobbet som fysioterapeut i 18 år med erfaring i forskjellige land i Europa, Romania Portugalia, Italia, Tyskland og i Norge i de siste 4 årene på egen hånd med egen klinikk🙏

Som terapeut har og tar jeg fullt ansvar på hva jeg gjør og hva jeg anbefaler. Jeg har prøvd forskjellige produkter og jeg vet med sikkerhet hva som fungerer, og hva som bare tuller☝️ Pavel tar jobben sin på alvor. Han elsker hva han gjør, og han utdanner og kurser seg stadig, da han er nysgjerrig, har et åpent sinn og liker å lære nytt fagstoff og holde seg oppdatert hele tiden🙏 Velkommen til bestilling hos vår nye kollega og samarbeidspartner.

Fra oktober kan du bestille dyptgående massasje, hodemassasje og muskelterapi fra en dedikert, helhetlig og populær behandler. Her er litt om behandlingene: 🙏

Hodemassasje – Mer enn bare en massasje!🙏 Hodemassasjen hjelper mot søvnløshet, ørelyd, øresus (tinnitus), lindrer spenninger i hode og ansiktmusklene, mental trøtthet, angsttilstander, revitaliserer synet og forbedrer konsentrasjon. Forbedrer sirkulasjon og lymfedrenasje av blod fra hodet og hodebunnen. Forbedrer mobilitet og muskeltone i område av hode, nakke og skuldre. Hodemassasje har i moderne tid leget en rekke lidelser, smerter og plager, fungerer meget bra ved stress, muskelspenninger og muskelsmerter, nakkespenninger og ved pusteproblemer. Det passer utmerket for stressede personer som trenger ro i kropp og tanker. Hodemassasje er også til hjelp for deg som trenger full avslapning, fokus til å tenke klarere, indre ro! Virkelig en antistressbehandling! Lette bihuleproblemer! Mindre tanker i hodet!

Dyptgående Terapeutisk Massasje ✔ Full kropp massasje forebygger stivhet og smerter, og gir økt velvære og energi. Hvilke effekter har behandlingen? Den forbedrer rehabiliteringen etter en treningsøkt, massasje er en godt dokumentert behandlingsteknikk og har blant annet følgende effekter: ♦️Stressreduksjon ♦️Bedre søvnkvalitet ♦️Økt blodsirkulasjon ♦️Forbedret restitusjon ♦️Løser opp spenninger i muskulatur ♦️Demper angst og uro ♦️Øker konsentrasjon ♦️Gir velvære Gjør godt både for kropp og for sjel, en avstressende behandling! De kundene som ønsker å si noen ord om behandlingen eller effekten er velkommen til å gjøre dette. Ser frem til å kunne myke deg opp, sånn at du kan leke deg gjennom tiden vi har i vente! ✔

Muskelterapi & Rehabilitering! ✔ ✔ Hodemassasje – Mer enn bare en massasje!✔ ✔ Dyptgående Terapeutisk Massasje! ✔ ✔ Kroppsholding ✔ ✔ Gjør godt både for kropp og for sjel.✔ -Konsultasjon er alltid inkludert i prisen! -Riktig behandling virker raskt, meste kroniske plager skal avta etter 3-6 behandlinger. De kundene som ønsker å si noen ord om behandlingen eller effekten er velkommen til å gjøre dette. 🙏

Beate Etim
Beate Etim

Beate har en bred og sterk helse utdanning og har helhetlig kompetanse og forståelse. Hun er nå i svangerskapspermisjon.

Ledig plass for behandler innen helhetlig helse, medisin eller gestalt psykoterapi - hypnose

Ta kontakt om du ønsker å være med i vårt team. Er du allmennlege? Hudlege? Spesialist? Er du gestaltterapeut? Hypnoterapeut? Mental trener og coach? Er du klar til å jobbe sammen for å hjelpe klientene og har du et helhetlig syn på helse og endring. Ta kontakt.

Veronica Solberg

Veronica er sykepleier og utfører colon hydroterapi, forsamtaler og oppfølging rundt avdeling Colon sine fagområder som er mage, fordøyelse, tarmhelse, kosthold og livsstil. Veronica tar også diverse matvaretester, og hjelper deg med bestilling av spesialrens og produkter du trenger.

Hun utfører også enkelte behandlinger på avdeling Diva, blant annet farge av bryn, vipper m.m. Du treffer henne også i resepsjonen. Veronica er en svært dyktig, empatisk og profesjonell behandler, der du er i trygge hender. Hun er rolig og våre kunder får tillit og gir henne de beste tilbakemeldinger.

Foreningen: Akademi for Helse og Relasjonskompetanse AHRK

Teamet vårt har stiftet en ideell forening, og denne rommer musikk, kunst, naturelskere som har ressurser, kapasitet og mål om å skape bedre liv, relasjoner og folkehelse.

Ta kontakt om du vil være med i en av våre grupper.

Thore Helland

Thore Helland er en av få energimastere som også er helhetsterapeutisk og funksjonell i sin yrkesutøvelse.  Hjelper deg å løse opp i psykiske belastninger, slik at man får tilbake gleden som ligger gjemt bak belastningene.

Thore Helland er helhetlig behandler innenfor kropp, sinn og sjel, og er kjennetegnet som energimaster som kan styre energiflyten i den levende, menneskelige organisme. Dette har alt å si for energisystem, immunforsvar og  det helhetlige støttesystemet.

Disse belastningene lager stram muskelatur rundt i kroppen som hemmer for energi flyt og som i tillegg kan lage fysisk smerte. Med å løse opp i de psykiske belastningene vil musklene gi slipp på spenninger slik at energien vil flyte fritt igjen og smertene i muskler og organene vil forsvinne.

Som en del av Totalpakken er behandling hos Thore en selvfølgelighet.

Er du vår nye colon hydroterapeut?

Er du interessert i å lære om colon hydroterapi? Vi søker deg med helsefaglig utdanning med eget firma for utførelse av colon hydroterapi.

Astrid Kristine Danielsen

Astrid Kristine Danielsen er utdannet Biopat og er en kunnskapsrik helhetsterapeut som tilbyr både veiledning innen ernæring og innen kosttilskudd og avgiftning, samt lymfedrenasje og kopping. Astrid har en solid verktøykasse med teknikker, metoder og kompetanse innen funksjonell og helhetlig medisin.

Julie Øverland Nordskog

Julie Øverland Nordskog jobber som resepsjonist, rengjøringsmedarbeider og tar imot kunder som skal ha Aqua massasje. Hun studerer kulturvitenskap og tar gjerne en prat om du treffer henne i resepsjonen.  Du møter henne tirsdag og fredag ettermiddag og kveld, samt noen lørdager.  Dersom det er noe du lurer på kan hun lett videreformidle beskjeder til den det gjelder.