Mentora Solucia As

Konseptet bygger på helhet, samarbeid og den levende organismes iboende ressurser og naturlig helseoptimering og styrking av immunforsvaret.

 

Vi jobber  naturlig, ressursorientert, prosessorientert og fullstendig sammen med deg som klient.  For dette er også et indre arbeid (inside work) der den daglige væren, livstil og totale fokus er svært viktig.

 

Sjekk ut webinarene vi tilbyr gratis: https://www.mentora.no/webinar_oversikt

 

Den digitale kunnskapsportalen med utviklingsprogrammer kan hjelpe deg å forstå deg selv og andre bedre, få mer innsikt og oppmerksomhet. 

Dette er en god plattform for at du skal kunne repetere, trene og få kunnskap som støtter, løfter og følger deg gjennom utfordringer og løfter deg opp via gode prosesser.

Vi har flere ferdige opplegg å tilby, eller vi kan tilby skreddersydde opplegg for å få bedre arbeidsmiljø, lavere sykefravær, bedre samarbeid, bedre kommunikasjon og kontakt, mer motivasjon og eierskap til prosjekter og sterkere relasjonsarbeid.

Vi kan arrangere alt for dere, eller være et innslag og vi kan også komme til faste veiledninger og prosessarbeider.

Bedrifter og organisasjoner kan gjøre bestillinger der de beskriver sin intensjon, eller vi kan foreslå tema, psykoedukasjon og opplegg etter en uforpliktende samtale om situasjonen. Kanskje trenger dere å høre noe nytt på en fagdag, et pauseinnslag eller dere vil ha et opphold på et behagelig hotell eller sted i naturen der vi ordner alt.

Vi har gjennom flere år opparbeidet oss en relasjonskompetanse og en bevissthet rundt hva vi vil tilby, og vi har nå de ideelle ressurser, idyllisk beliggenhet i naturen og det beste teamet med de egenskaper som synkroniserer med vårt helhetlige konsept der vi kan tilby helseptimering, utdanning innen livsmestring, livskunst og væren.  Vi har i tillegg til det panelet vi presenterer et svært kompetent og ressurssterkt støtteteam som vi kan invitere med oss når det er nødvendig.

Til sammen har vi et helhetlig syn på mennesket som en enestående levende organisme som innehar selvhelbredende systemer, unike egenskaper og potensiale for vekst og utvikling.  Vi har til sammen en stor kunnskapsbase om alt som kan virke for å skape bedre helse og høyere livskvalitet. Dette vil vi dele gjennom et pensum vi presenterer i vår online portal: www.mentora.no

Som kunde kan du forvente å bli møtt som ekspert på deg selv, og vi vil se dine ressurser og muligheter. Vi vil møte deg der du er, og vi kan følge deg dit du vil. Kom og bli med på gode prosesser i livet som er tiden, og gjennom tilstedeværelse i kropp, sinn og alt du er – med fokus på det som gir deg ro eller energi.

Følg oss gjerne på sosiale medier: Facebook og Instagram

https://studio.youtube.com/channel/UCXWC7J5O6Yt-pnPA1IjY7dA

Og kontakt oss via kontaktskjema nederst på siden eller på mail: hei@bergenhelhetsklinikk.no eller telefon (send sms med navn og hva det gjelder) 40 40 47 07 .

Harald Slaatrem

Harald Slaatrem er vår erfarne gestalt psykoterapeut og relasjonsekspert med tap og sorg som spesialfelt.  Videre er han en eminent parterapeut som løser floker på 90 minutter sammen med kollega Linda. Harald er erfaren innen organisasjonsutvikling og gruppers vekst. Ta kontakt for tilbud til din bedrift, ledergruppe eller bestill din indivbiduelle time eller parterapitime direkte her online.

Veronica Solberg

Veronica er sykepleier og utfører colon hydroterapi, forsamtaler og oppfølging rundt avdeling Colon sine fagområder som er mage, fordøyelse, tarmhelse, kosthold og livsstil. Veronica tar også diverse matvaretester, og hjelper deg med bestilling av spesialrens og produkter du trenger.

N.B. Vi tilbyr ikke colon hydroterapi nå da vi ikke har maskinene oppe i noen klinikk, og Veronica tilbyr ikke noen behandlinger for tiden.

Foreningen: Akademi for Helse og Relasjonskompetanse AHRK

Teamet vårt har stiftet en ideell forening, og denne rommer musikk, kunst, naturelskere som har ressurser, kapasitet og mål om å skape bedre liv, relasjoner og folkehelse.

Ta kontakt om du vil være med i en av våre grupper.

Detox
Astrid Kristine Danielsen

Astrid Kristine Danielsen er utdannet Biopat og er en kunnskapsrik helhetsterapeut som tilbyr både veiledning innen ernæring og innen kosttilskudd og avgiftning, samt lymfedrenasje og kopping. Astrid har en solid verktøykasse med teknikker, metoder og kompetanse innen funksjonell og helhetlig medisin.

N.B. Astrid Kristine Danielsen utfører ikke noen behandlinger for oss nå, da vi ikke har noen klinikk oppe.