Om du ønsker at vi skal kontakte deg, fyll ut skjemaet nedenfor. Vi gleder oss til å snakke med deg!

Her er våre kompetente og dedikerte, nøye utvalgte, behandlere og terapeuter

Velkommen til oss i Bergen Helhetsklinikk i Strandkaien 16

Bergen Helhetsklinikk er en klinikk som ekspanderer og har ledig kapasitet for større oppdrag innen formidling, workshops, kurs og seminarer. Vi har flere ferdige opplegg å tilby, eller vi kan tilby skreddersydde opplegg for å få bedre arbeidsmiljø, lavere sykefravær, bedre samarbeid, bedre kommunikasjon og kontakt, mer motivasjon og eierskap til prosjekter og sterkere relasjonsarbeid. Vi kan arrangere alt for dere, eller være et innslag og vi kan også komme til faste veiledninger og prosessarbeider. Bedrifter og organisasjoner kan gjøre bestillinger der de beskriver sin intensjon, eller vi kan foreslå tema, psykoedukasjon og opplegg etter en uforpliktende samtale om situasjonen. Kanskje trenger dere å høre noe nytt på en fagdag, et pauseinnslag eller dere vil ha et opphold på Skjelbreid Poirée Konferansesenter.

Vårt team består av:

Lege i funksjonell medisin, sykepleiere (diabetessykepleier), psykoterapeuter som gestaltterapeuter, hypnoterapeuter og kognitive terapeuter, biopat, helsecoacher, mental trener, kommunikasjonstrener, veiledere og til sammen har vi et helehtlig syn på mennesket som en enestående levende organisme som innehar selvhelbredende systemer, unike egenskaper og potensiale for vekst og utvikling.

Vi møter kundene på en vennlig og respektfull måte der vi er opptatt av å skape en god og trygg relasjon.

Følg oss på sosiale medier, kontakt oss via hjemmesiden eller på mail: hei@bergenhelhetsklinikk.no eller ring 948555596 for nærmere informasjon.

Carin Brandsrud

Utdannet gestaltterapeut MNGF og er svært engasjert i gestalt. Hun har lang erfaring med arbeid innen rus og avhengighet, herunder spiseforstyrrelser, vold, traumer og overgrep.

Tore Engesæter

Tore har gjennom arbeid med psykisk helse og rusbehandling mer enn 18 års erfaring med mennekser i utfordrende, sårbare og krevende livssituasjoner. Han har mange års erfaring som gruppeterapeut og miljøterapeut i terapeutisk samfunn.. Tore har bred erfaring i å arbeide med ulike psykiske problemstillinger; angst, depresjon, psykose, traumearbeid, kropp og seksualitet, utfordring i relasjoner, overgrep, skam, sinne, selvbilde, aggresjon og vold.

Inger Lise Kjeksrud

Inger Lise er godkjent Praktiserende Gestaltpsykoterapeut og tilbyr samtaleterapi individuelt, gruppe og par. Autorisert helsearbeider med over 25 års erfaring fra psykisk helse, rusbehandling og 12 trinns modellen. Inger Lise har mange års erfaring og stor interesse for eksistensielle temaer, traumearbeid og ulike avhengigheter. Hun har spisskompetanse på bl.a. sorgarbeid, snakke om alvorlig sykdom, paliasjon, ulike avhengigheter, relasjoner, kontakt og kommunikasjon.

Veronica Solberg

Veronica er sykepleier og utfører colon hydroterapi, forsamtaler og oppfølging rundt avdeling Colon sine fagområder som er mage, fordøyelse, tarmhelse, kosthold og livsstil. Veronica tar også diverse matvaretester, og hjelper deg med bestilling av spesialrens og produkter du trenger.

Hun utfører også enkelte behandlinger på avdeling Diva, blant annet farge av bryn, vipper m.m. Du treffer henne også i resepsjonen. Veronica er en svært dyktig, empatisk og profesjonell behandler, der du er i trygge hender. Hun er rolig og våre kunder får tillit og gir henne de beste tilbakemeldinger.

Willy Marthinussen

Willy tilbyr tilbyr avspenningog stressreduksjon / stressmestring, helsecoaching, røykeslutt / snuskutt, helsesamtaler i grupper og støttesamtaler.  Willy Marthinussen er ergoterapeut med videreutdanning innen rehabilitering og helsefremmende arbeid. Marthinussen har 7 års erfaring som leder og veileder av kommunal frisklivssentral. Han er kurset i Motiverende Samtale (MI), helsepedagogikk og har lang erfaring med endringssamtaler og kognitive prosesser. Han tar for tiden utdanning som hypnoterapeut og EFT terapeut.
Marthinussen har arbeidet med nevrologiske, kognitive og endringsbaserte teknikker i mer enn 14 år. Han har også arbeidet innen spesialisthelsetjenesten. Marthinussen arbeider med hjernens evne til reorganisering og sanseintegrasjon i kombinasjon med forskjellige teknikker for maksimalt resultat. Han er kurset i ulike teknikker som redusering av spenninger i kroppen, arbeidsplasstilrettelegging, aktivitetsanalyse og kartleggingsverktøy for identifikasjon av fysiske og kognitive ressurser. Sjekk også ut bloggen hverdagsaktiv.blogg.no: Usynlig syk.

Karin Ulvestad Hjørnevik

Karin er utdannet sykepleier med videreutdanninger i veiledning, og tar for tiden utdanning som gestaltterapeut på Norsk Gestaltinstitutt (4 år). Videre sertifiserer hun seg som hypnoterapeut, og vil tilby timer til reduserte priser i hypnose en periode. Karin tilbyr helsecoaching, støttesamtaler og veiledning til ungdom som sliter med usikkerhet og utmattelse. Karin tilbyr også kartleggingssamtaler, colon hydroterapi (tarmskylling) og kan gi nyttig veiledning innen kosthold og ernæring.

Tove Riise Grastveit

Tove er autorisert sykepleier, diabetessykepleier og biopat/naturterapeut. Hun har erfaring som sykepleier fra både helseforetak (sykehus) og kommunale helsetjenester. Tove utfører colon hydroterapi (tarmskylling) på klinikken, samt gjør en rekke allergitester. Hun utfører også massasjebehandlinger med oljer, lymfedrenasje, kopping m.m. En spesialitet er fotmassasjen, og hun tilbyr de kombinasjonene av behandlinger som passer deg ideelt. Svært dyktig og trygg som terapeut.

Eirik Hilland

Eirik Hilland MNLH jobber som hypnoterapeut og EFT utøver. Han er spesialisert i vektreduksjon og tilbyr et svært sterkt og effektivt opplegg for din suksess. Eirik benytter hypnose og EFT til en rekke problemer, tilstander og uvaner: Røykeslutt, snuskutt, vektreduksjon, sukkeravhengighet, søtsug, fobier, søvnløshet, mental trening, selvtillit, negative tanker, bekymringer, panikk, frykt m.m. Eirik er en svært trivelig og motiverende person som det er lett å snakke med, og som du kan samarbeide godt med for å få maksimalt ut av det terapeutiske arbeidet. Velkommen!

Julie Øverland Nordskog

Julie Øverland Nordskog jobber som resepsjonist, rengjøringsmedarbeider og tar imot kunder som skal ha Aqua massasje. Du møter henne tirsdag og fredag ettermiddag og kveld, samt noen lørdager.  Dersom det er noe du lurer på kan hun lett videreformidle beskjeder til den det gjelder.

Charlotte Larsen

Charlotte Larsen er medeier i Bergen Helhetsklinikk AS, og er økonomiansvarlig og daglig leder i selskapet. Du vil møte Charlotte i resepsjonen eller når hun guider deg gjennom din første Aqua massasje time. Charlotte kan også gi tilbud for deg som privatperson på pakkeløsninger, eller hun tar kontakt med bedrifter og organisasjoner med tilbud på våre foredrag, seminar, workshops og pakketilbud. Charlotte studerer økonomi og administrasjon på BI og er medeier i Bergen Helhetsklinikk AS, og har idag den daglige driften med aquamassage i klinikken. Charlotte har ansvaret for den daglige driften i klinikken også samt økonomien og regnskapet. Ta kontakt med Charlotte om du ønsker å bestille bedriftsoppdrag, da hun jobber mot bedriftsmarkedet med å selge inn foredrag, seminarer og workshops for våre terapeuter.

Ole Erik Holmaas

Ole er en av Norges mest erfarne TFT-terapeuter og har siden 2003 hatt TFT-praksis i Indre Arna og Bergen sentrum. Han er også en av landets mest erfarne TFT-instruktører og har utdannet nye terapeuter siden 2006. Han overtok hovedansvaret for MUIS (Mats Uldal International School of TFT) etter Uldal sin bortgang i 2016. Ole er nå leder for NAKOTIP (Nasjonalt Kompetansesenter for Tankefeltterapi og Informasjonspsykologi) etter at MUIS og TFT-Akademiet ble slått sammen i 2019.

Bergen Helhetsklinikk ønsker alltid å gi tilrettelagt, skreddertilpasset og helhetlig massasjebehandlinger, og siden vi ønsker å gi en totalopplevelse over tid ønsker vi at du tar behandlinger hos flere behandlere da virkningen av hver enkelt unike og helt spesielle behandler til sammen gir deg en opplevelse du ikke har opplevd før. Våre spesialutdannede terapeuter har ulike utdanninger og fokus, og er skolert i klinikkens helhetlige og tverrfaglige ideologi, der samtlige tilpasser hver behandling, ved hjelp av for eksempel oljer, aromaer og massasje teknikker for å balansere din unike «mind-body» situasjon og prosess.

Vi er samlet under samme tak, men har delt oss opp i 3 avdelinger: