Her er våre kompetente og dedikerte, nøye utvalgte, behandlere og terapeuter

Velkommen til oss i Bergen Helhetsklinikk i Strandkaien 16

Bergen Helhetsklinikk er en klinikk som ekspanderer og har ledig kapasitet for større oppdrag innen formidling, workshops, kurs og seminarer. Vi har flere ferdige opplegg å tilby, eller vi kan tilby skreddersydde opplegg for å få bedre arbeidsmiljø, lavere sykefravær, bedre samarbeid, bedre kommunikasjon og kontakt, mer motivasjon og eierskap til prosjekter og sterkere relasjonsarbeid. Vi kan arrangere alt for dere, eller være et innslag og vi kan også komme til faste veiledninger og prosessarbeider. Bedrifter og organisasjoner kan gjøre bestillinger der de beskriver sin intensjon, eller vi kan foreslå tema, psykoedukasjon og opplegg etter en uforpliktende samtale om situasjonen. Kanskje trenger dere å høre noe nytt på en fagdag, et pauseinnslag eller dere vil ha et opphold på Skjelbreid Poirée Konferansesenter.

Vårt team består av:

Lege i funksjonell medisin, sykepleiere (diabetessykepleier), psykoterapeuter som gestaltterapeuter, hypnoterapeuter og kognitive terapeuter, biopat, helsecoacher, mental trener, kommunikasjonstrener, veiledere og til sammen har vi et helehtlig syn på mennesket som en enestående levende organisme som innehar selvhelbredende systemer, unike egenskaper og potensiale for vekst og utvikling.

Vi møter kundene på en vennlig og respektfull måte der vi er opptatt av å skape en god og trygg relasjon.

Følg oss gjerne på sosiale medier: Facebook og Instagram

Og kontakt oss via kontaktskjema nederst på siden eller på mail: hei@bergenhelhetsklinikk.no eller telefon 948 55 596.

Marius Høye Steen

Marius Høye Steen er utdannet lege fra Universitetet i Bergen og er fra før også sykepleier utdannet ved Høgskulen på Vestlandet. Han har spissfokusert sin praksis på rehabilitering av refraksjonsfeil uten bruk av briller, linser eller operative inngrep. Han baserer programmet på Bates Metode, men med et oppdatert fokus så metoden passer inn i vår tid med belastningene øynene våre utsettes for i det moderne samfunn.

Alexander Rafto

Dr. Alexander Rafto tilbyr behandling og utredning innen funksjonell medisin. Legen har særlig fokus på stoffskifte, fordøyelse, utmattelse og hormonsystem. 

Harald Slaatrem
Inger Lise Kjeksrud

Inger Lise er godkjent Praktiserende Gestaltpsykoterapeut og tilbyr samtaleterapi individuelt, gruppe og par. Autorisert helsearbeider med over 25 års erfaring fra psykisk helse, rusbehandling og 12 trinns modellen. Inger Lise har mange års erfaring og stor interesse for eksistensielle temaer, traumearbeid og ulike avhengigheter. Hun har spisskompetanse på bl.a. sorgarbeid, snakke om alvorlig sykdom, paliasjon, ulike avhengigheter, relasjoner, kontakt og kommunikasjon.

Ole Erik Holmaas

Ole er en av Norges mest erfarne TFT-terapeuter og har siden 2003 hatt TFT-praksis i Indre Arna og Bergen sentrum. Han er også en av landets mest erfarne TFT-instruktører og har utdannet nye terapeuter siden 2006. Han overtok hovedansvaret for MUIS (Mats Uldal International School of TFT) etter Uldal sin bortgang i 2016. Ole er nå leder for NAKOTIP (Nasjonalt Kompetansesenter for Tankefeltterapi og Informasjonspsykologi) etter at MUIS og TFT-Akademiet ble slått sammen i 2019.

Eirik Hilland

Eirik Hilland MNLH jobber som hypnoterapeut og EFT utøver. Han er spesialisert i vektreduksjon og tilbyr et svært sterkt og effektivt opplegg for din suksess. Eirik benytter hypnose og EFT til en rekke problemer, tilstander og uvaner: Røykeslutt, snuskutt, vektreduksjon, sukkeravhengighet, søtsug, fobier, søvnløshet, mental trening, selvtillit, negative tanker, bekymringer, panikk, frykt m.m. Eirik er en svært trivelig og motiverende person som det er lett å snakke med, og som du kan samarbeide godt med for å få maksimalt ut av det terapeutiske arbeidet. Velkommen!

Christina Isdahl

Christina Isdahl er medeier og utdannet Hypnoterapeut og EFT utøver og tilbyr behandling for stressreduksjon / stressmestring, søvnvansker, fobier, røykeslutt / snuskutt og coachingsamtaler.  Christina tar også videreutdanning for å bli sertifisert terapeut innen Tankefeltterapi (TFT) og dermed kunne hjelpe sine klienter på best mulig måte. Christina er utdannet yogalærer innen Yin Yoga (som er en terapeutisk form for yoga) og Klassisk yoga og er vant til å jobbe med pusten og avslappingsteknikker. Christina har over 20 års erfaring innen salg og ledelse og tilbyr motivasjonssamtaler, coaching og visualiseringsteknikker for å hjelpe sine klienter og nå sine mål.

Veronica Solberg

Veronica er sykepleier og utfører colon hydroterapi, forsamtaler og oppfølging rundt avdeling Colon sine fagområder som er mage, fordøyelse, tarmhelse, kosthold og livsstil. Veronica tar også diverse matvaretester, og hjelper deg med bestilling av spesialrens og produkter du trenger.

Hun utfører også enkelte behandlinger på avdeling Diva, blant annet farge av bryn, vipper m.m. Du treffer henne også i resepsjonen. Veronica er en svært dyktig, empatisk og profesjonell behandler, der du er i trygge hender. Hun er rolig og våre kunder får tillit og gir henne de beste tilbakemeldinger.

Lajla Tveitnes

Lajla er autorisert sykepleier og avdelingsleder for colonavdelingen i klinikken. Lajla tilbyr sammen med sine dyktige kollegaer skånsom og pleiende colon hydroterapi (tarmskylling) som et ledd i bedre tarmhelse og velvære.

Ingrid Bruun Lothe

Ingrid er utdannet sykepleier og tilbyr colon hydroterapi / tarmskylling på klinikken hver fredag. Ingrid tilbyr en skånsom og velgjørende behandling for fordøyelsen og med sitt blide og gode vesen føler kundene seg godt ivaretatt.

Victoria Stensland

Victoria Stensland er utdannet spesialsykepleier og har lang erfaring med å arbeide med mennesker i alle aldre, livsfaser og situasjoner. Ved Bergen Helhetsklinikk utfører Victoria Colon Hydroterapi som renser tykktarmen med vann på en skånsom måte. Du skal føle deg trygg på at du som kunde blir ivaretatt på en hensynsfull og profesjonell måte.

Anne Støa

Anne Støa er hjelpepleier ved Bergen Helhetsklinikk. Anne hjelper kunder med plager i muskler og ledd gjennom ulike behandlingsformer som feks Lock-foot, Kranio-sakral, Kinesiologi, Kopping og Access bars. Hun er behjelpelig med å finne ut hvilken behandlingsform som passer best for akkurat dine plager.
Anne bruker muskeltesting  for å finne ubalanser i kroppen, og hun er rolig, trygg og profesjonell, og får alle kundene til å føle seg godt  ivaretatt.  Anne tilbyr også colon hydroterapi / tarmskylling når god tarmhelse må til for å oppnå balanse i kroppen.

Julie Øverland Nordskog

Julie Øverland Nordskog jobber som resepsjonist, rengjøringsmedarbeider og tar imot kunder som skal ha Aqua massasje. Du møter henne tirsdag og fredag ettermiddag og kveld, samt noen lørdager.  Dersom det er noe du lurer på kan hun lett videreformidle beskjeder til den det gjelder.