Her er våre kompetente og dedikerte, nøye utvalgte, behandlere og terapeuter

Velkommen til oss i Bergen Helhetsklinikk i Strandkaien 16

Bergen Helhetsklinikk er en klinikk som ekspanderer og har ledig kapasitet for større oppdrag innen formidling, workshops, kurs og seminarer. Vi har flere ferdige opplegg å tilby, eller vi kan tilby skreddersydde opplegg for å få bedre arbeidsmiljø, lavere sykefravær, bedre samarbeid, bedre kommunikasjon og kontakt, mer motivasjon og eierskap til prosjekter og sterkere relasjonsarbeid. Vi kan arrangere alt for dere, eller være et innslag og vi kan også komme til faste veiledninger og prosessarbeider. Bedrifter og organisasjoner kan gjøre bestillinger der de beskriver sin intensjon, eller vi kan foreslå tema, psykoedukasjon og opplegg etter en uforpliktende samtale om situasjonen. Kanskje trenger dere å høre noe nytt på en fagdag, et pauseinnslag eller dere vil ha et opphold på Skjelbreid Poirée Konferansesenter.

Vårt team består av:

Lege i funksjonell medisin, sykepleiere (diabetessykepleier), psykoterapeuter som gestaltterapeuter, hypnoterapeuter og kognitive terapeuter, biopat, helsecoacher, mental trener, kommunikasjonstrener, veiledere og til sammen har vi et helehtlig syn på mennesket som en enestående levende organisme som innehar selvhelbredende systemer, unike egenskaper og potensiale for vekst og utvikling.

Vi møter kundene på en vennlig og respektfull måte der vi er opptatt av å skape en god og trygg relasjon.

Følg oss gjerne på sosiale medier: Facebook og Instagram

Og kontakt oss via kontaktskjema nederst på siden eller på mail: hei@bergenhelhetsklinikk.no eller telefon 948 55 596.

Harald Slaatrem

Harald Slaatrem er vår erfarne gestalt psykoterapeut og relasjonsekspert med tap og sorg som spesialfelt.  Videre er han en eminent parterapeut som løser floker på 90 minutter sammen med kollega Linda. Harald er erfaren innen organisasjonsutvikling og gruppers vekst. Ta kontakt for tilbud til din bedrift, ledergruppe eller bestill din indivbiduelle time eller parterapitime direkte her online.

Geir Tangen

Sliter du med utfordringer innen bl.a. stress, selvfølelse, motivasjon, fobier, angst, traume, psykosomatiske plager (kroppslige plager grunnet mental tilstand)?

Geir Tangen tar nå imot flere klienter for behandling innen hypnoseterapi, samtaleterapi og coaching – online / tlf.

 

Geir Tangen er kjent fra sine fascinerende og imponerende show med mentalisme og hypnose, og har blant annet vært med på Norske Talenter og NRK P3. Geir er også en erfaren programleder og konferansier, og kombinerer gjerne dette med innslag av både mentalisme og humor hvor publikum er integrert.

Toppidrettslegender bidrar i vår lederutvikling

Vi jobber og samarbeider med toppidretten. Ta kontakt for å få tilbud på foredrag eller opplegg for ditt lag, gruppe eller bedrift.

Vi tilbyr det ypperste innen mental trening, coaching og organisasjonsutvikling, samt foredrag og kurs innen motivasjon, ledelse og relasjonskompetanse.  Vi garanterer at ingen andre kan tilby tilsvarende, da vi utvikler våre egne metodebøker og teorier.

Joanna Pres

Joanna er vår helhetsterapeut som utfører muskel terapi, massasje og colon hydroterapi. Hennes fysioterapiutdannelse og erfaring er viktig i hennes behandlinger. Joanna tilbyr terapier som dyp vevmassasje med trigger punkter, myofascial release (FDM), kopping og lymfedrenasje. Hun vil også følge sine klienter opp med anbefalinger og øvelser for å forbedre deres daglige vaner og livskvalitet.

Joanna is our helhetsterapeut performing muskel terapi, massages and colon hydrotherapi. Her physioterapy education and experience is vital in her treatments. Joanna is offering therapies like Deep Tissue massage with Trigger Points, Fascia release (FDM), cupping, lymphatic drainage. She will also follow you up with recommendations and exercises to improve your daily habits.

Christina Isdahl

Christina Isdahl er medeier og utdannet Hypnoterapeut, TFT-terapeut og EFT utøver. Christina spesialiserer seg på traumebehandling og opplæring innen livsmestring, stressmestring, bedre søvn og hjelp ved angst og depresjon. Christina er utdannet yogalærer innen Yin Yoga (som er en terapeutisk form for yoga) og Klassisk yoga og bruker pust og avslappingsteknikker i sine behandlinger og i undervisningen. Christina tilbyr også opplæring innen hvordan man kan bli kvitt fobier, løse vektproblemer, kutte røyk/snus osv. Christina jobber helhetlig og holistisk.

Veronica Solberg

Veronica er sykepleier og utfører colon hydroterapi, forsamtaler og oppfølging rundt avdeling Colon sine fagområder som er mage, fordøyelse, tarmhelse, kosthold og livsstil. Veronica tar også diverse matvaretester, og hjelper deg med bestilling av spesialrens og produkter du trenger.

Hun utfører også enkelte behandlinger på avdeling Diva, blant annet farge av bryn, vipper m.m. Du treffer henne også i resepsjonen. Veronica er en svært dyktig, empatisk og profesjonell behandler, der du er i trygge hender. Hun er rolig og våre kunder får tillit og gir henne de beste tilbakemeldinger.

HP G

Magne Hafskor er musikkelsker. Musikk er en form for kommunikasjon.  Harald Slaatrem er veldig interessert i opera, klassisk, jazz, musicals og et stort spekter innen musikk. Han er gestaltterapeut og er sammen med Linda Mentora Nordskog med på å skape sanselig kommunikasjon med musikk som fokus.

Velkommen til LYDROMMET

Thore Helland

Thore Helland er en av få energimastere som også er helhetsterapeutisk og funksjonell i sin yrkesutøvelse.  Hjelper deg å løse opp i psykiske belastninger, slik at man får tilbake gleden som ligger gjemt bak belastningene.

Thore Helland er helhetlig behandler innenfor kropp, sinn og sjel, og er kjennetegnet som energimaster som kan styre energiflyten i den levende, menneskelige organisme. Dette har alt å si for energisystem, immunforsvar og  det helhetlige støttesystemet.

Disse belastningene lager stram muskelatur rundt i kroppen som hemmer for energi flyt og som i tillegg kan lage fysisk smerte. Med å løse opp i de psykiske belastningene vil musklene gi slipp på spenninger slik at energien vil flyte fritt igjen og smertene i muskler og organene vil forsvinne.

Som en del av Totalpakken er behandling hos Thore en selvfølgelighet.

Victoria Stensland

Victoria Stensland er utdannet spesialsykepleier og har lang erfaring med å arbeide med mennesker i alle aldre, livsfaser og situasjoner. Ved Bergen Helhetsklinikk utfører Victoria Colon Hydroterapi som renser tykktarmen med vann på en skånsom måte. Du skal føle deg trygg på at du som kunde blir ivaretatt på en hensynsfull og profesjonell måte.

Anne Støa

Anne Støa er en av to helhetsterapeuter ved Bergen Helhetsklinikk As. Anne har en solid verktøykasse med teknikker, metoder og kompetanse innen fuinksjonell medisin og hun har offentlig godkjent helseutdanning.  Anne hjelper kunder med plager i muskler og ledd gjennom ulike behandlingsformer som feks Lock-foot, Kranio-sakral, Kinesiologi, Kopping og Access bars. Hun er behjelpelig med å finne ut hvilken behandlingsform som passer best for akkurat dine plager.
Anne bruker muskeltesting  for å finne ubalanser i kroppen, og hun er rolig, trygg og profesjonell, og får alle kundene til å føle seg godt  ivaretatt.  Anne tilbyr også colon hydroterapi / tarmskylling når god tarmhelse må til for å oppnå balanse i kroppen.

Julie Øverland Nordskog

Julie Øverland Nordskog jobber som resepsjonist, rengjøringsmedarbeider og tar imot kunder som skal ha Aqua massasje. Du møter henne tirsdag og fredag ettermiddag og kveld, samt noen lørdager.  Dersom det er noe du lurer på kan hun lett videreformidle beskjeder til den det gjelder.