Mentora - Tar vare på din psykiske helse

MIND

Psykisk helse

Har du utfordringer i livet ditt? Trenger du noen å snakke med?

Bergen Helhetsklinikk tilbyr via avdeling Mentora terapi, veiledning og coaching til alle i Bergen. Vi jobber med barn, ungdom, voksne og eldre, private og bedrifter, samt organisasjoner. Vi er ressurs og prosessorientert, og mange melder om raske, effektive og gledelige prosesser.

Samtaleterapi, kommunikasjonstrening, relasjonsarbeid, individualterapi, parterapi, gruppeterapi, organisasjonsutvikling, konflikthåndtering og teambygging er blant det vi jobber med.

TJENESTER

PSYKOTERAPI

En prosess hvor målet er å finne frem til seg selv og være den en egentlig er, autentisk og ekte i kontakt med de ulike følelsene som finnes.

GESTALT TERAPI

Gestaltterapi er en samtaleterapi der vi har mål som klarhet, oppmerksomhet og flere handlingsalternativ, muligheter og innsikt.  Vi kan også bruke ulike øvelser for å forsterke en prosess i tillegg til selve samtalen.

HYPNOTERAPI

Hypnoterapi er et effektivt redskap for å få det bedre med seg selv. I transe er underbevisstheten åpen og mottakelig for nye forslag, det gir deg mulighet til å utforske og endre gamle mønster.

TFT / TANKEFELTTERAPI

Tankefeltterapi er en moderne metode som kombinerer vestlig kognitiv (tankestyrt) tilnærming med Østens kunnskap om kroppens energibaner (meridianer).

EFT / EMOSJONSFOKUSERT TERAPI

EFT (Emotional Freedom Techniques) er en form for energipsykologi. EFT blir ofte beskrevet som en form for psykologisk akupunktur, hvor det ikke brukes nåler, men terapeuten tapper på bestemte punkter.

Samtaleterapi

Et mål er en høyere bevissthet, oppmerksomhet eller «awareness». Da vil en rett og slett fungere mer optimalt, og gå i den retningen i livet som en ønsker.

PARTERAPI

Når to ulike individer skal finne en felles måte å leve sammen på i et moderne liv, vil det bli noen tilpasninger og for mange også krevende. Få hjelpen du trenger for et varig forhold.

GRUPPETERAPI

I gruppen vil vi være opptatt av det relasjonelle, og vi retter fokus på vårt indre og på hvem vi er og hvordan vi blir oppfattet av andre mennesker. Vi har fokus på tanker, følelser og kroppslige fornemmelser.

VEILEDNING

Fokus i veiledningen er personlig utvikling og teamutvikling for å mestre en jobb der det stilles krav til sosial kompetanse og mellommenneskelig forståelse.

BEDRIFTER

Vi tilbyr ulike kurs til bedrifter, organisasjoner og grupper. Opplegget kan skreddersys for arbeidsplasser, og vi kan tilby gunstige avtaler.

Røykeslutt / snuskutt hos hypnoterapeut

Hypnose er en effektiv, og helt ufarlig behandlig for deg som ønsker å stumpe røyken for godt, eller kutte helt ned på snusen.