DIVA

Føl deg bedre

DIVA ønsker at du skal kjenne deg vel, vakker og komfortabel.
Vi vil hjelpe deg til å se opplagt ut, og vi ønsker at du skal være fornøyd med deg selv.
Våre behandlinger kan virke motiverende for å ta best mulig vare på seg selv.

TJENESTER

SPA MASSASJER

Uansett om du har gamle spenninger i kroppen, er stresset, er idrettsutøver med strekkskader eller bare ønsker å få en pause fra hverdagens mas, kan massasje være tingen for deg.

Muskelterapi

Muskelterapi er fysioterapeutiske teknikker, manuell terapi og massasjeteknikker valgt individuelt for pasienten for å gjenopprette muskelbalanse i hele kroppen. Behandlingen er effektiv i kampen mot smerte og ubehag, gjenoppretting av riktig holdning og gangfunksjon.

Osteopati

Osteopati er en anerkjent behandling der hele kroppen undersøkes, og det kan øke mobilitet og fleksibilitet, samt rette opp skjevheter. Osteopati samler muskel-, skjelett- og nervesystemet i ett system og ser på kroppen som en helhet.

Rynkebehandling

Området som behandles er glabella (sinnarynken mellom øyenbrynene) øyne (kråketær), panne, tanngnissing, spenningshode og migrene. Behandlingen består av en injeksjon med engangssprøyte i de små ansiktsmusklene.

Personlig trening

Unn deg personlig trening der våre dedikerte og engasjerte PT`er møter deg der du er, og trener deg både mentalt og fysisk ut i fra de mulighetene du har med tid og rom.

Yoga

Yoga er en helhetlig trening som anbefales sterkt for kropp og sinn, og særlig for å senke kortisolnivået (stresshormonet) og øke oppmerksomhet her og nå, tilstedeværelse, kontakt og kreativitet.