COLON

Optimal tarmhelse

COLON – Bergen Helhetsklinikk er den eneste klinikken som tilbyr colon hydroterapi eller tarmskylling i Bergen og Hordaland. Våre behandlinger utføres av kvalifiserte behandlere, og vi har blant annet lege og sykepleiere som utfører det.

Colon hydroterapi hjelper deg å ta godt vare på deg selv. Det gir mange gode ringvirkninger for hele menneskekroppen, fysisk og psykisk. Det anbefales også dersom du har et høyt kortisolnivå grunnet stress og belastninger. Behandlingen brukes både som forebygging, helseoptimalisering og ved helseplager.

TJENESTER

COLON HYDROTERAPI
COLON HYDROTERAPI

Det er svært viktig at tykktarmen ikke lagrer gammel avføring og gift lenger enn høyst nødvendig, da dette kan gå inn i blodbanene og påvirke organene. Dette ligger bak en rekke symptomer som f.eks. utmattelse, allergi, hudplager, hodepine, kvalme, magesmerte og tarmplager.

detox-vektkontroll
Detox-vektkontroll

Dersom du skal ned i vekt er colon hydroterapi en naturlig start for varig og effektiv vektreduksjon.

Lymfredrenasje
Lymfredrenasje

Lymfedrenasje aktiverer lymfesystemet og er en massasje av lymfegangene. Lymfedrenasje setter blant annet i gang flere renselsesprosesser i kroppen

Fordøyelse
Fordøyelse

En svært høy andel nordmenn sliter konstant eller i perioder med fordøyelse, mage og tarmhelse. De konvensjonelle medisinske behandlinger kan ikke hjelpe alle, og Bergen Helhetsklinikk tilbyr en alternativ tilnærming.

Tarmhelse
Tarmhelse

Tarmhelsen din påvirker deg på alle områder. Ditt humør kan påvirkes av en rekke faktorer, inkludert tankemønstre, kjemiske ubalanser og søvnkvalitet. Tarmhelsen er imidlertid den aller viktigste faktoren.