Bergen Helhetsklinikk As er en helt unik og spesiell helse og livsstilsorganisasjon der et stort team jobber sammen med ressursorientert og prosessorientert fokus.

Vi jobber sammen med å gi resultater ved at endring skjer og du får bedre livskvalitet og helse

Bak vår helhetsklinikk ligger en 20 år gammel visjon om en klinikk og et konsept som gir en helt spesiell kundeopplevelse der kunden får behandlinger, terapier og produkter innen liv og helse som  optimaliserer, forebygger og hjelper dem til å leve livet slik de ønsker.

Vi har i dag oppnådd mye, og veien er klar til å ta nye steg og tilby vårt kompetanse i form av formidling av livskvalitetsoptimaliserende læring, enten det er foredrag, workshops, grupper, kurs, individual- og parterapi eller helseoptimaliserende behandlinger.  Vi har nå funnet oss selv gjennom at vi er et team av eiere, partnere og ansatte som gjenspeiler agenda og intensjon om at klinikken skal være det beste stedet for våre kunder, samt at det skal være fantastisk å jobbe her. Videre er vårt kundeløfte at vi skal hjelpe deg til bedre livskvalitet og helse. Dette er stort, og vi har derfor stadig planer om å vokse og utvikle oss selv. Det er spennende saker på gang i vår unike klinikk. Følg med og bli med oss på denne reisen.

Noen har klart for seg hva de vil, ønsker og har behov for, og da er det første steget og gi oss bestillingen slik at vi vet hva du ønsker. Enkelte ting kan vi løse på få timer, mens andre mål er en prosess som stadig bringer inn nye målsetninger, og for sistnevnte vil du kunne ha glede av å gå til flere terapeuter på en gang, i tur og orden eller det vil organisere seg underveis.

Det er veldig mange som ikke vet hva de trenger, ønsker og vil. Det er veldig vanlig i den første terapitimen. Dette har vi stor erfaring med å hjelpe deg å finne ut, ved at foreksempel jeg, Linda, ser hver du er og kan personifisere og gjøre tydeligere ditt selv, selvsagt hele tiden ved å utforske sammen med deg, klienten.  Vi skaper resultatene du ønsker deg gjennom endring. Dette krever særlig kompetanse på endringsteori, både teoretisk og praktisk.

Videre har vi bok og onlinekurs tilgjengelig via meg, Linda, og www.mentora.no. Vår klinikk vil også med tiden tilby en læringsportal med kurs, inspirasjon og verktøy som gir deg mulighet til å jobbe med deg selv hvor som helst og når som helst.

 

Finn ut hvem du er og hvordan du kan utvikle deg og skape ditt liv

For å vite hva DU trenger og har behov for å føle deg takknemlig, heldig og lykkelig har vi verktøy for å hjelpe deg.  Vår entreprenør, psykoterapeut og mentale trener har skrevet en egenterapibok: «Slik vokser du – Bli deg selv».

Du kan også med fordel benytte deg av kursene «Mester i eget liv», «Mentoraprogrammet», «Mot» og flere på www.mentora.no. Linda tilbyr også forkurs på mandager, der du i gruppe blir introdusert for teori, verktøy og læring som gir deg enda mer utbytte av timene du skal ha senere, enten du skal ha mentoring, coaching eller terapi.

Fredager er det satt opp gruppe-workshop der du binder deg til fire fredager med 2,5 time ressursorientert prosessarbeid. Du kan fortsette så lenge du vil, og det er en rimeligere pris på runde 2 og mer.

Under vil jeg skrive litt om et fantastisk kartleggingsverktøy vi nå har klart for bruk. Selve kartleggingsarbeidet som du gjør bør du utføre i fred, ro og dyp oppmerksomhet med deg selv, puste, slappe av og kjenne etter. Slik vil selve utfyllingen bli en verdifull stund med deg selv og det som er viktigst – livet ditt.

Her er noen tilleggsspørsmål som kan gi deg litt verdi her og nå:

 • Hva har du jobbet med?
 • Hva elsker du å jobbe med?
 • Hva er du dyktig på?
 • Hva elsker du å gjøre?
 • Hva gjør du i dag?
 • Hva hadde du elsket å gjøre? (Om du hadde 20 mill på brukskontoen)
 • Hva har du opplevd?
 • Hva kan du lære bort som kan hjelpe andre via din biografi?
 • Hva er så viktig for deg at du ville inngravert det i din sjel? (eller tatovert det på leggen)
 • Hva er dine styrker og svakheter?
 • På hvilken måte har du hjulpet andre til å skape resultater eller oppnå sine mål?
 • Hvilke oppturer og nedturer har du hatt i ditt liv?
 • Har nedturene blitt en styrke i dag?
 • Har du mye uferdig fra fortiden med deg i dag?
 • Hvordan påvirker dette uferdige i såfall din fremtid?
 • Vil du fortsette å ha ubearbeidede og ikke-aksepterte ting fra fortiden med deg dag etter dag? (Om ikke – la oss ta ditt oppdrag)

Elektronisk kartleggingsverktøy

Vi har utviklet et enormt kartleggingsverktøy som nå er klart for bruk. Vi utviklet dette først for vår avdeling Colon (fordøyelse, tarmhelse, kosthold, tilskudd, rensing). De siste mnd. har vi satt sammen ulike tester, screeninger og kartlegginger til et verktøy som rommer klinikkens helse og livsstilskonsept «COLON-BODY-MIND». Body står for kropp med muskler, ledd, skjelett det vi har Aquamassasjemaskin, samt funksjonell lege og manuell muskelterapeut som også bruker kinesiologi og andre teknikker for å teste og så sette i optimal funksjon. Mind er vårt sinn og vår bevissthet med tanker, følelser og kroppsfornemmelse, samt mindset, fokus og mye mer det vi tilbyr verdifull og nødvendig læring.  Dette verktøyet som nå er klart er således et stort skjema som dere kan be om å få tilsendt på mail. Det fiffige er at dere får en link med dette skjemaet som dere fyller ut, og når dere er ferdig trykker dere på knappen «send» – og vipps ligger skjemaet i din journal hos oss.

Da tar dere kontakt for en konsultasjon, og i forkant av denne vil vi gå gjennom svarene dine, og gi den en anbefaling av hva som er viktig  og nødvendig, samt hva som kan være optimaliserende og klokt gradert etter ditt helse og livsmål. Vi sender deg testen gratis og du betaler ikke for arbeidet med din anbefalte behandlingsplan. Kosultasjon og timer betales etter hver time, eller du får en behandlingspakke.

Medisinsk kartlegging 

Dr. Alexander Rafto er en lege som jobber helhetlig med både avansert teknologi og utfører legekonsultasjoner som gir pasientene ressurser for å jobbe med helsen. Det handler om at pasientene får svar, blir sett og tatt på alvor. Ved helsebekymringer eller utfordringer innen visse områder vil vi anbefale og sette opp time hos dr. Rafto. Dersom det er andre akutte eller alvorlige plager vil vi alltid henvise til fastlegen eller legevakten.

Colon – mage – tarm – fordøyelse – kosthold 

I dag er det svært mange som har plager som skyldes mage, tarm, fordøyelse og kosthold. Vi kan anbefale Eva Fjeldstad sine bøker om matkvalitet, der hun skriver hva vi ikke må spise og hva som er veldig bra å spise. Det er åpenbart klokt å spise mat som gjør oss sunnere og friskere, mens belastende, giftig og nedbrytende mat, burde ikke være lov å selge – egentlig (om det var fornuft). Videre har  vi kompetansen via både dr. Alexander Rafto, biopat og diabetessykepleier Tove Riise Grastveit, kostholdsterapeut Tommy Kumar og kostholdsveileder Bengt Bakke, samt våre sykepleiere og psykoterapeuter. Når det gjelder  vektreduksjon er hypnoterapeut og eft terapeut, Eirik Hilland en erfaren og dyktig kollega du burde velge for å nå dine mål.

Body 

Vi har Aqua massasje maskin der du kan få en fantastisk kroppslig optimalisering på kort tid. Denne maskinen jobber med hele kroppen mens  du ligger tørrskodd og har klær på! Klippekort på denne er et «must» om du er stresset, og en veldig fin gaveide. Vi har klippekort og prøvetimer. Videre vil Anne Støa ta kroppen din på alvor ved å teste, massere og bruke sitt store repertoar på best mulig måte for deg. Sikre deg faste timer hos henne, så er du trygg på at alt er optimalt.

Mind

Det er så mye viktig kunnskap som folk flest ikke har om mind. Det er så viktig å vite om de tingene som skal til for at du kan skape det livet du ønsker deg. Stopp tenkningen, og gjør det du vil. Gjør aldri det du ikke vil, og si eller tenk ikke noe basert på fortiden som er negativt som er stikk i strid med det du har behov for. Tankene er et verktøy som du som en bevissthet eller «Mind» skal regjere over, og dette har for få oversikt over, og enda færre utøver det i praksis. Du trenger å vite hvordan du skal skape den fremtiden du ønsker. Du trenger å vite hvordan du kan utnytte og benytte deg av følelsen takknemlighet. Om du trener på glede så blir du gladere. Hvordan ha et åpent og aktivert hjerte? De fleste beskytter seg feil, begrenset og vet ikke egentlig hvordan de skal gjøre det, eller når. Du skal ikke late som, men virkelig leve fremtiden, fordi øyeblikket nå er over i ett nytt som er fremtiden så snart du er bevisst. Du trenger å vite hva det er helt nødvendig å gjøre før du står opp, hver dag, nemlig å prime dagen din ved å forestille deg hvordan du vil den skal være.

Så det er viktig å gi deg selv egentid, investere i deg selv og forbedre livsstilen din kontinuerlig.

Og du – dersom du i denne fantastisk spennende tidsepoken ikke har utfordringer, så er du mer død enn levende. En stor del av livet er å løse eller overse problemer, mens du fokuserer på å gjennomføre dine visjoner.

Til å hjelpe deg med alt som har å gjøre med «mind», nemlig tanker, følelser, kroppsfornemmelser, mindset, fokus, mental trening, selvutvikling, kommunikasjon, relasjon, triggere og problemer, tap, sorg og selve denne gaven som livet er, har vi et suverent team av terapeuter, coacher og veiledere. Vi jobber med ulike verktøy som gestaltterapi, hypnoterapi (terapeutisk hypnose), EFT, tankefeltterapi, kinesiologi, mental trening, kommunikasjonstrening og vi tilbyr individualterapi, parterapi og gruppeterapi, samt kurs og workshops.

Alt for mange lager unnskyldninger og forklaringer på hvorfor de skal fortsette å begrense seg selv, i stedet for å fortsette å blomstre som de gjorde naturlig fra de ble født til de ble store barn og ungdommer.

 

Livsstilsplager og sykdom? 

Føler du ikke at du får den hjelpen du trenger? Har du gitt litt opp håpet? Forsøk oss først, og gi oss sjansen til å demonstrere effekten av å jobbe med colon – body & mind parallelt. Det vil gi synergieffekter og du vil lære nye ting du kan gjøre og justeringer som vil virke.

Alt henger sammen – derfor vår helhetlige tilnærming.

 

Velkommen til oss!

 

 

 

 

 

Add a comment

*Please complete all fields correctly

Related Blogs

Millennials den minst selvstendige generasjonen
9. august 2020
Teknisk sett ulykkelig eller teknisk sett lykkelig?
Dette er en tekst om både alvor og visjoner om samhold og det å løfte seg selv, andre og samtlige arenaer vi er på opp til stadig nye høyder. Det...
Fullføre hjelpen
11. desember 2018
Fullføre hjelpen slik at den virker
Vi ønsker å gi deg det du trenger for å leve godt resten av livet. Du skal ikke bli avhengig av oss, men få effektiv hjelp for det du kom...
Rettning i livet
11. desember 2018
Et spennende sprang i utviklingen av helse og livskvalitet
Mennesker kan leve et godt, rikt og sunt liv, med god livskvalitet, dersom de manøvrerer rett i jungelen av kunnskap og helsehjelp. Det er ikke mer håpløst enn at det...