Hvor godt tåler du naturen i deg?

Naturen i deg

Hvor godt tåler du egentlig naturen i deg?

Det er kanskje et merkelig spørsmål. Jeg vil gjerne ha fokus på at naturen i oss er en ressurs. Gjennom å flyte med den strømmen av naturkrefter som er i deg, kan du virkelig strekke potensialet for et godt liv.

Du tenker kanskje at naturen går sin gang, og den kan vi ikke gjøre noe med?

Heldigvis er det mye som går av seg selv, blant annet kjemper kroppen fysisk for at vi kontinuerlig skal ha optimal balanse. Organene jobber alltid optimalt, og kjemifabrikken som vi også består av vil jobbe 24/7 for at vi har den livsnødvendige ph verdien i dette havet av væske som flyter i oss.

Det er litt synd at vi ikke tror mer på viktigheten av naturlig og levende mat, og tror på at det matindustrien forer oss med er til vårt beste for et langt liv med optimal helse. Synd vi ikke bruker maten som ekte medisin, som bygger oss opp og gjør oss friskere. Medisin er noe vi tror på, men julenissen var en bløff og dessverre er også legemiddelindustrien fokusert på å tjene penger. Åpenbart, selvfølgelig og temmelig lovlig. Mediene er kjøpt og betalt av disse industriene, og vil for eksempel ikke belyse det jeg her skriver.

I det øyeblikket naturen i deg gjør deg levende og du blir fri fra den nummenheten som gjør at vi gir opp og gir blaffen, så vil du se klart og selv kunne undersøke og forske. Og det kan du gjøre gjennom deg selv, og da vet du svaret uansett hvor høyt diverse spøkelser fra fortiden gjentar seg selv.

Vårt utrolige vesen har paradoksalt utviklet avanserte evner som kan gå mot naturen i oss, om vi ikke lever fullt ut, med tilstedeværelse, kontakt og utviklingssult (mitt nyord).

Naturen i oss handler om å gå livsveien med mening og det som betyr noe. Slik er det. Naturen enten det er dyr eller vegetasjon, en katt eller en rose, vil strekke seg mot varme, sol og velge den maten som kroppens biologi naturlig trenger. På samme måte vil barn helt naturlig holde på med det som de har behov for, og det er det som gjør dem godt, gir vekst og glede. Barn vil leke, vokse, nyte og trives. Det samme vil all natur, og gjør det.

Unntaket er mennesket. Vi kan faktisk bedrive selvskading, selvsabotasje og begrave oss i mangel på kontakt, tilstedeværelse og håp for fremtiden. Vi kan negge oss selv ned i dyp nedstemthet, og skremme oss selv til angst og isolasjon.

Og vi kan vende ressursene mot oss selv. Vi har utviklet oss fra å være primitive dyr som overlevde av frykt, til å utvikle følelser og en periode leve mindfulle og tilstede, til å bli så avanserte at noen av oss, og alt for mange, begrenser seg til forenklede formler som vi selv har utviklet.

Så hvor godt tåler du å ha det godt? Når ting bare går bedre og bedre, blir du da bekymret for at fallet snart kommer? Tåler du å føle deg heldig, takknemlig, stolt, glad, samtidig som du tillater deg å leve videre og forvente at du vil oppleve enda mer fantastisk.

Dette er altså lovlig. Det er anstendig. Det er fantastisk at du lever livet fullt ut, og du vil inspirere og engasjere andre gjennom det du våger.

Om du ikke tåler det kan det hende at din verden er utrygg og at du ikke er god nok som du er.

Det er verdt å få støtte slik at:

Verden er trygg.

Du er god nok.

Det er en gave når klienter kommer til meg og forteller om hvor godt de har det, og alt som fungerer. Og de kommer igjen fordi terapien virker, og selv om de har det fantastisk vil de fortsette utviklingen og veksten.

De anerkjenner at de tåler lykken, og de kjenner at det er lett og helt naturlig.

Og jeg skulle gjerne vist frem et galleri med disse menneskene, for dette er mennesker som gir energi, glede, inspirasjon, engasjement og varme.

Helt naturlig, da de er fylt med kjærlighet, liv og en dyp ro og glede i seg selv.

Med håp om at du raust gir tillatelse til å inhalere alt godt i livet ditt, mens du rister av deg stress og smerte, puster ut lidelse og slitenhet.

Beste hilsen,

fra Linda Nordskog

Add a comment

*Please complete all fields correctly

Related Blogs

Millennials den minst selvstendige generasjonen
9. august 2020
Teknisk sett ulykkelig eller teknisk sett lykkelig?
Dette er en tekst om både alvor og visjoner om samhold og det å løfte seg selv, andre og samtlige arenaer vi er på opp til stadig nye høyder. Det...
9. august 2020
Vi jobber sammen med å gi resultater ved at endring skjer og du får bedre livskvalitet og helse
Bak vår helhetsklinikk ligger en 20 år gammel visjon om en klinikk og et konsept som gir en helt spesiell kundeopplevelse der kunden får behandlinger, terapier og produkter innen liv...
Fullføre hjelpen
11. desember 2018
Fullføre hjelpen slik at den virker
Vi ønsker å gi deg det du trenger for å leve godt resten av livet. Du skal ikke bli avhengig av oss, men få effektiv hjelp for det du kom...